Yelizmurat 33+3 olduk kizimla, kizim genel olarak cok hareketli masallah. Tepiniyo icerde yavrummm. Hayirlisiyla artik zaman gelsin istiyorum kucagimiza alAlim allahin izniyle. Enson 31 haftalikken gittim 1650 kg du. Simdi persembe gidicez bidaha bakalim nekadar olmusuz hyycan dorukta 😍😳
Deletedmom308 Ballilokmasi bizimki 31+1 de 1600 civarı çıktı. Tam iki hafta öncesi 1400 dü. İki hafta da 200 gram almış sadece boyu da kısaydı :(
duruveeannesi Şu an 34+4 haftalığız kızımla. 32+0 da 2017 gr di. Cuma günü kontrol var ne kadar oldu merak ediyorum 😊
Mrvmht123 Kızım olacak insaAllah 33+3 haftalıgız kilomuz 2 hafta önce 2200 gr idi yavastan alırız kilo tabi bide yorgunluk çöktü bna pskolijik bunalim uykusuzluk ne ararsaniz varr😂 hayırlısı ile rabbim kucagimiza almayı nasip etsin
Hasreterel Samed 35+4haftalıgım ıkıncı oglum olcak en son gıtımde 2.100gramdı kılosu 36haftamda kontrolum var bılmıyorum suan bebeyımın kılosunu
Nryseda Nuribasak özel de iki doktora gittim onlar aynı söyledi. Ama bence devlette kafadan salladı. Şuan 33+1 im. Doğum ne zaman dedim haziranı bulur dedi. Nasıl bir doktorluk buu anlamadım
Nuribasak Nryseda ufak atta civcivler yesin deseydin sende abartmis ta abartmis o nasıl doktor öyle. Galiba gözleride aklı da bozuk
hacerhacer Cansutkk ya benimki normalde de cok hareketli bir bebek degil hareketlerinde herhangi bir degisiklik yok herzamanki gibi🤷♀️
Ellaynagme 35 haftalık oldun buhun. Son 35 🤗 heyecan dorukta. Sancıları baslayan yada sıkıntı ceken varmı bu zamanlarda?
Annemmm1234 Kızlarrr bn en en son 31 haftalıkken gittim 1750 kiloydu şuan 33 haftalıgım ve bana çok zayıf geliyo sizce zayıfmı kızlar
Samed Nryseda öyle şey olmaz ya bencede sallamış bu ararda kilolarda doktorlar yanilyo ola biliyorlar arkadasim bu gün sezeryan oldu doktor bir hafta önce kilosu 2400demisdi ama2.920 kg doğdu
Nryseda Samed evet olmaz canım ama işte gel gelelim devlet doktoru kafa karıştırıyor. 4 hafta önce 1.850 gr olan bebek 33 haftalık ta 1.700 dedi. Bende saçmaladı biliyorum ama işte. Allah tan özel doktor lar varda. Gidiyoruz
Hanife_ Samed 33 haftalığım bianda ağırlaştım oğlum 32 de 2264 grdı şekerden dolayı 37.haftada sezaryen olcam 1 nisanda
Deletedmom308 Samed ben 170 eşim de 178 civarı. Eşimin tarafı kısa boylu. Kızlarda babadan alırmış boyu öyle söyleniyor