k86 11 hafta doktorum erkek olabilir dedi ama tabii ki kesin değil diye de ekledi.. bu kadar erkenden belli olabilir mi? :)
ysmnsen k86 çıkıntıyı görmediniz mi bana da 11 haftada %90 kız demişti çıkıntı olmadığı için 15+4 de gittik çarşamba günü pipisini gördük🤣
gerigeldik k86 ilk hamileliğimde bana da doktorum 11+3te erkek dedi ama tabiki bu sadece tahmin bir sonraki kontrolde netleşir demişti. 14. haftada erkek olduğu kesinleşmişti
23041988 11+4 de kız dedi doktor 16 haftada birdaha gitcem inşallah degişmez okadar çok degişen cinsiyet gördüm ki sevinemedim bile
ysmnsen _Tazeanne evet özel hastaneydi 11. Haftada söylemişti bacak arasında birşey yoktu doktorum erkek de olabilir demişti küçük diye gözükmüyor da olabilir demişti bana erkek çıktı sonra😅
LadyX k86 bu kadar erkenden evet belli olabilir tatlım 🤗 ama bana da o haftalarda hep erkek denmişti 16.haftada kız dendi 💕
k86 LadyX yaa :) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. Bakalım biz de beklemedeyiz, cinsiyet işin bahanesi tabii ki sağlık olduktan sonra çok da önemi yok 🙏🏼