Kukoss Getirenler herkese oldugu gibi kimlik alip asagi inin dedi. Ben de zamaninda kanama yasamis iki bucuk ayy yatmis birisi olarak tabiki tasimak istemedim. Onceden yola cikti etti yada geliyoruz su gun teslim gibi hic bi haber verme olmadi sms arama.. bende dedim ki arasaydiniz onceden esimi cagirirdim asansor var ben cikaramam dedim. kapatti yuzume telefonu.. burda hep okuyodum bunlarin tavrini ve diyodum ki hep insallah yanimda birisi olur.. sonra getirdiler kapiya bide bana diyo ki bu iki koliyi tasiyamicak miydiniz. Tasiyamicaktim siz iki kisi getirdiniz bak dedim. Sikayet ettim bu insanlar hep hamilelerle muhattap ve magdur ediliyoruz zorda kalip bazilari tasiyo bu kolileri dedim ibb sosyal hizmetler de durumun yanlis oldugnu takipte olacaklarni söylediler bu kisiler kuryeymis memur degil: sizden ricam bu gibi durumlarda sessiz kalmayin. Ben baskalarinin yazdigini okurken bile strese giriyodum basima geldi.
3boysmom Kukoss aynısını düşünüyorum valla. hep okuyorum inin alın vs. karnım burnumda benimde ikiz bide nasıl iner taşırım onu dert ediyorum kendime. arkadaşıma mesela gelecekleri gün haber vermişler gelicez diye
mavideniz9696 Kukoss Ben de size katılıyorum ama gerçekten mecbur degillermis yüksek desili paketleri hiç kargocu kata çıkartmak zorunda değilmiş insanlık namına belki çıkarırlar diyor insan ama maalesef insan falan değiller
Yektek22 Kukoss bana da geçen hafta geldi ben evde yokken. Kayınvalideme kimliğinin fotosunu attım o aldı. Kayınvalidem hem bacağından hem belinden hasta birisi rica ettik telefonda yukarı kadar çıkarın hasta dedik. Ama çıkarmamışlar kadın tek başına kendi çıkarmış o hali ile
Bebegimlee Kukoss merhaba bende de doğum bekleniyor yazıyor 33. Haftama giriyorum gelme ihtimali var mu acaba
Kukoss 3boysmom ay canim yok hic onaylandi mi diye baktigimda dogum bekleniyor olarakti kac aydir. Soyleseler esim yakin, mirin kirin ettikleri icin bi saat sonra getirin ozaman yada daha sonra dedim kapıdayım ben diyo. E napiyim ozaman dedim yani cozum sansi da birakmiyo ki
3boysmom Kukoss bizde de asansör var en kötü tek olursam rica edicem asansöre koyun diye ama hiç sanmıyorum. ben ibbden süt desteği alıyorum aylık 8 lt onda da arayıp aşağı çağırıyorlar her seferinde inip taşıyorum ama illallah geldi. belki haklılar ağır diye taşımak zorunda değillerdir ama biz kaç canlıyız😂😂
Kukoss mavideniz9696 yaninizda birisi varsa insin dese bak yine anlicamda hamileyken nasil tasinsin nekadar dogru, birsey yapiyosa ibb tam yapsin ozaman demi ama. Sikayetle duzelir belki bizden sonraki insanlar icin dusunuyorum gercekten. Besik var puset var islak mendiller kiz hafif degil
Kukoss 3boysmom ibbnin bu durumdan haberi yokmus sut destegini bilemem ama bu yenidogan yardimi konusunda bilgileri yokmus boyle yaptiklarindan
Kukoss Yektek22 herkese aynilar ya sikayet etmemiz lazim iste boyle seyleri adamlar isten kaciyolar. minibus soforu degillerki kutulari teslim etmek görevleri yani
tospikannesiiiiiiiii Kukoss bu yenidoğan paketini sadece ibb mi veriyor acaba diğer illerde böyle bir uygulama yok mudur
Kukoss tospikannesiiiiiiiii bazi ilce belediyeleri de veriyo beyaz masayi arayip sorabilirsiniz oldugunuz sehir yada ilce icin
Mervezzz Bugün banada Yenidoğan destek paketi geldi, tam apartman kapısından çıkınca aradılar beni, getirenler ibb sosyal hizmetlerden çok iyi iki insandı, bi kat yukarı cikarirmisiniz dedim sagolsunlar hiç negatif tepki vermediler,sultangazi de oturuyorum
Kukoss Sizdenbirii1 yok ben iptale flan dustu mu napti onaylandi mi diye girip bakiyodum surekli dogum bekleniyor yaziyodu, aramadim hic yani istersen ara sor canim tabi nolcak aciyolar
Kukoss goksevcen yeni tasindim komsum yok gördüğüm kadariyla binada tek çalışmayan benim gerisinin hep cocuklari evde tek, sadece altta insaat iscileri var onlarla da muhattap olamazdim