0Berfin0 34 haftalığım sağ tarafıma yatınca ağrı oluyordu ben de bugün doktora söyleyince kontrol etti sağ böbrekte genişleme varmış ürolojiye yönlendirdi hafta içi gideceğim. Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda eğer fazla büyürse bebeği erken alırız dedi doktor
elifayaz112_ 0Berfin0 korkma inşallah bir sorun olmaz benim de iki hamileliğimde vardı çok şükür herhangi bir sorun olmadı her ikisi de tam zamanında doğdu
Caglagcn Selam, 22. Haftamdayım idrarda kan gözüktü ve sol tarafımda ağrı vardı ürolojiye gittim sağda böbrek genişlemesi varmış ama orta düzeydeymiş. Antibiyotik başladım, ileri durumda stent takılıyormuş
Gzde_defne Caglagcn canm ne durumdasın geçmiş olsun benim doktorumda genişlemeden şüphelendi pazartesi ulftasonla bakılacak.gebelikte bu ultrason zararlı değil demi radyasyon bakımından birde antibiyotik ne kullanıyorsun
yarensl Gzde_defne benim domtorumda detaylı ultrasonda sol böbrekte genişleme gördü kontrol altında tutcaz dedi ve 2 hafta sonrasına randevu vermişti gittiğimde normalde döndüğünü bimsorun olmadığını söyledi yani kendiliğinden düzelebiliyormuş moralimizi bozmayın sizinkide öyle olur inşallah 🌸
yarensl Gzde_defne benim domtorumda detaylı ultrasonda sol böbrekte genişleme gördü kontrol altında tutcaz dedi ve 2 hafta sonrasına randevu vermişti gittiğimde normalde döndüğünü bimsorun olmadığını söyledi yani kendiliğinden düzelebiliyormuş moralimizi bozmayın sizinkide öyle olur inşallah 🌸
0Berfin0 Gzde_defne korkma canım benim de sağ böbreğim de büyüme vardı allahtan son aylara denk geldi beni de bi doktor çok korkuttu ama kendi doktorum gebelikte olabileceğini takip gerektirdiğini söylemişti
iremayse60 yarensl bugün kontrole gittim benim de bebeğimin böbreğinde genişleme varmış suyu da üst sınırda çıktı perinatolojiye yönlendirdi canım sıkıldı biraz
yarensl iremayse60 kaç haftalıksınız beni de yönlendirdiler muayeneye gittiğimde normalde dönmüş dediler moralinizi bozmayın 🙏🏻
iremayse60 yarensl inşallah benim de normale döner 4 Aralık’ta perinatoloji randevum var. Devlette mi gittiniz siz nasıl oluyor detaylı ultrason gibi mi acaba
yarensl iremayse60 evet devlette gittim normal muayene olur gibi baktı doktor normale dönmüş bi sorun yok tekrar muayene olduğun yere gidebilirsin dedi