Allahneverdiysee Bir1kelebek aslında 2 gün önceden başlıyor ama idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum ben kasığım ağrıyor ara ara ve gece sürekli tuvalete kalkıyorum oatlayacak gibi oluyorum afedersin araştırdım biraz idrar yolu enfeksiyonu olabilir diyor
hasmom @Allahneverdiysee yaptım ama gözle çok zor görülen bir çizgi var anlamadım pozitif mi değilmi yarın tekrarlıcam awoks geldi bugün onla yaptım ama emin değilim ya yarın ilk idrarla denerim bi sen naptın askım
Allahneverdiysee hasmom awox yaptıysan bir şeyler var bence ya atsana fotoğrafı varsa😁 . Ben aynı bekliyorum regl sancıları vuruyor ara ara erken gelebilir diye düşünüyorum
hasmom @Allahneverdiysee askım fotoğrafta cıkmıyor ama yok gibi de ya şaşı oldum yada körüm pazartesi tekrarlıcam bakalım banada regli sancıları vuruyor ay valla bilmiyorum yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal gibi hsjssj
Allahneverdiysee hasmom ahahah ya erken yaptık aslında daha var ben kendi adıma konuşuyorum asla bekleyemiyorum çok meraklıyım varsa da yoksa da hemen öğrenmek istiyorum 😅
Allahneverdiysee hasmom dediğin gibi varsa da fotoğrafta belli olmuyor sanırım çok dikkatli bakınca ince görünüyor ama bilemedim
hasmom @Allahneverdiysee bende merakımdan hep böyle şeyler başıma geliyor jsjs erken yaptık dediğin gibi beklicem pazartesiyi bakalım ne cıkcak pek ümitli değilim ama bakalım
Allahneverdiysee hasmom pazartesi de erken bence benim elimde kaset test var sadece o güvenilir rehlden bir gün önce yapacağım 23 ünde falan sabredebilirsem tabi 😂
hasmom @Allahneverdiysee 4 awoks var bende pazartesiden sonra her gün yaparım heralde dayanamıyorum test varken hele hiç dayanamıyorum jsjsj bi tane yaptıysam bi tane daha yapasım geliyor hemen töbe bagımlılık mı ne bu djjsjs
Allahneverdiysee hasmom yemin ediyorum ben 😂 o yüzden eczaneden tek tek alırım bi anda yapmayayım diye. Aslında bu ilk denemem daha önceleri korunurken şüphem olmuştu o zaman bile düşün meraktan kaç gün önceden yapıyordum
hasmom @Allahneverdiysee aynısı testte karsı bir bagımlılık var skjsjs askım ilk çocuk mu olcak senin kaç yaşındasın