Snowel Merhaba,bir kaç gündür şehir hastanesine randevu almaya çalışıyorum ama hiç bir şekilde randevu yok.çarşamba günü gökhan beye muayene olmuştum 2.3 hafta sonra tekrar gel dedi ama nasıl gideceğim randevusuz?
Fatmanur_0416 Snowel bende bulamıyorum şehir Hastanesi’ne sürekli bak bulduğun zaman al doktorun sorsa da randevu bulamadım dersin bende de hep öyle oluyor
Fatmanur_0416 Snowel Öyle valla bende 2li tarama testini randevu bulamadığım için gidip yaptıramamıştım randevular çok sıkıntı maalesef doktorun istediği hiçbir zaman gidemiyorum bende sen müsait oldukça yine bak belki bulursun bazen öyle oluyor
Snowel Fatmanur_0416 özel muayenehanesi olan bir doktorum var kızıma hamileyken gittiğim,kontrollere ona gitsem şehir de doğum yapabilir miyim acaba
Snowel Emanetimi_bekliyorum sıra aldığınız zaman o gün içinde mi muayene oluyorsunuz öyleyse en sona mı bırakıyorlar sizi nasıl oluyor
Fatmanur_0416 Snowel valla canım bilmiyorum ki pek bir bilgim yok istersen bu kontrolüne ona git sormuş olursun bende şuan şehir Hastanesi’nde randevu bulamayınca özele gidiyorum ama doğumu bilmiyorum senin dediğin olur mu
Snowel Fatmanur_0416 Emanetimi_bekliyorum ya hadi öyle yapayım desem 2.5 yaşında kızım var onunla orada beklemek imkansız