busylcn Bi tanıdığımda 2 numara bebek bezi varmış. Toplam 400 tane falan. Molfix mini 3-6 kg diyor. Kaç tanesi kullanılır ? Bebek 2 numara bebek bezini ne kadar kullanır ? Kaç paket almalıyım ?
Elovee busylcn baya kullanılıyor canım hastaneden cikinca 1 kullandık 1 ay falan sonra 2ye geçtik kaka cok arkasina geciyor diye. Biz baya kullandik 2 numarayi kilo almaya baslayinca 3e geçtik rahat etsin diye. Günde 10tane 15tane rahat kullaniyorsun o sekilde hesaplayabilirsin
deletedmom43191 busylcn yeter canim yeter zaten 1 ve 2 hemen hemen ayni boyut oluyor cok minik bi oynama oluyo aralarında
Elovee Askım ama bir sor ne zaman almış üzerinden ne kadar zaman geçmiş. Ben hic stok yapmadim çünkü birsey olmaz denilse bile kesinlikle katilmiyorum sertleşiyor icinde sivi ceken topcuklar ve inanin ne zaman kalan bez kullandiysam pisik oldu bebegim
busylcn Elovee gerçekten mi ya ? Elimde toplu şekilde var dışları pislenmiş sadece o yüzden uyguna veriyorum dedi market gibi bişeyleri varmış sanırım. Paketi açılmayınca bişey olur mu kiiiii
deletedmom43191 busylcn valla bak her emme de kaka yapıyorlar altını değiştiriyorsun 2 dakika geçmeden yine cuuurt 😅😅😅 yani 2 3 damla yapıyorlar ama fazla yapiyolar