Kubraminnak Kızlar eşimle severek evlendik çokta mutluyuz ama benden önce 7 yıllık bi ilişkisi 5 aylıkta bi nişanlılık dönemi olmuş aynı kişiyle ayrıldıktan 1 ay sonra biz tanıştık öyle devam etti her neyse lifeboxu bilen bilir telefon fotoğraf arşivi oradaki fotoğraflarında yüzüklü Fotoğraflarını görünce çıldırıyorum bi soğuma bi sinir çöküyor üstüme söylenince kızıyor aşkım saçmalama ben unuttum geçmişi sende unut diyor ama bana batıyor tahammül edemiyorum son zamanlarda hamilelik psikolojisimi acaba? İlk kez böyle bi post açtım gerçekten çok utanıyorum ☹️
crazygirl Kubraminnak haklısın canim bende şimdi çoktan sildirmiştim resimleri telefonunda hamilelikle te dolayı daha da sınır olurdum konuş eşinle siler resimleri sizde huzursuz olmazsiniz
Kubraminnak Deletedmom667 ya kızın olduğu bir fotoğraf dahi yok mesela görevde resim çekinmişler arkadaşlarıyla parmağında yüzük selfiler birsürü hani anlık atarsın ya öyle selfieler otomatik aktarılıyor lifeboxta bende kullanıyorum otomatik olduğunuda biliyorum sil diyince aşkım buna mı takılıyon sen iyice tuhaflaştın yapma diyo üzülüyo
[silindi] Kubraminnak öncesinde benim de üç yıllık bir ilişkim oldu eşimde biliyor size tavsiyem bunu çok dillendirmemeniz gerek yok yani şuan sizin yanınızda ve sizinle evli insanoğlu bu içine boş yere kuşku düşürmeyin derim 🤷🏻♀️
Kubraminnak [silindi] peki geçmişiniz sürekli eşinizin yada sizin aklınıza geliyor mu napmamak lazım tamamen unutmak için
tomurcukannesi Kubraminnak çok dillendirip anılarını tazelemeyin derim 7 senelik ilişki yeterince derin izler bırakmıştır zaten unutması zaman almıştır bence hatırlatıp kaşımayın
Kubraminnak tomurcukannesi çok haklısınız ama sürekli aklıma geliyo o ilişkisi sinir oluyorum belli oluyo hissediyor oda aşkım çoçuğumuza yazık kendi kendini strese sokuyorsun diyo ama elimde olmadan oluyo nasıl engellerim bunu bi Öner’in varmı 😞
Atlarlayasayan Kubraminnak eşin haklı buna mı takılıyon:) sonuçta biliyordun nişanlı olduğunu bir dönem.napsın adam arkadaşlarıyla anılarını niye silsin.
Dnzcngz Kubraminnak Tam ters durumlarda olabilirdiniz eşinizle. Sizin eski bir ilişkiniz olmuş olabilirdi o zaman bu tepkiyi eşiniz verse size de anartılı gelirdi. İşin bu tarafından bakın bence☺️ Benimde evliliğimden önce 5 yıllık bir ilişkim ve nişanlılık sürecim vardı. Benimde lifeboxımda parmağımda yüzüklü fotoğraflarım var. Herkesin başına gelebilecek şeyler böyle düşününce belki rahatlarsınız.
tomurcukannesi Kubraminnak yani bilmiyorumki bende 7 sene çıktım sonra evlendim eşimle . Bence şunu düşün. Seninle evlenmiş. Yani o kadar geçmişin üzerine seninle evlenebildiğine göre demekki içinde bitmiş herşey. Aslında sen şuan onun eskidende olsa senden başka birisini sevmiş olmasını kıskanıyosun. Bilmiyorum senin hayatına biri girdimi daha önce ama onunla empati yap. Beni seçti benimle evlendi geçmiş geçmişte kaldı diye sürekli kendinle konuş. O resimleride silmesini rica et canm gördükçe kötü oluyorum de.
[silindi] Kubraminnak yoo eşimde yedi yıldır beraberiz bir yıldır evliyiz hiç ismi bile geçmiyor aramızda yani geçerse aranıza hayalet gibi bir varlığı koymuş olursunuz kendinize güvenin onunla olmak istese onunla olurdu sonuçta tamamen unutup unutmamak farklı bi durum ama sizin dillendirmeniz bence ekstra aklına getirir yok gibi davranın
Songlkaraduman Kubraminnak hamilelik psikolojisi canım bende nişanlılık uzun süre sevgili felan olmamış ama bir kaç kız arkadaşıyla fotoğraf gördüm ondan dolayı bazen aklıma geliyor soğuma geliyor bi sil fotoğrafları canım ben ilk evlendiğim zaman sildim hepsini geçmişten aklıma geliyor sadece
TayMer Kubraminnak hormonlardan olabilir fakat bencede çok dillendirip aranızı açmayın derim. Zaten bir şeyleri bilerek evleniyoruz hepimizin geçmişi oluyor onemli olan 7 yıllık bile olsa sizinle bir hayat kurmuş evladınız olacak bence bunlara yoğunlaşın☺️
Deryaahmet Kubraminnak kuzum bende içindeki vesveseye karşı empati kurarak gönlünü ferahlatmalı tavsiye ederim, aynı durumda sen de olabilirdin. Sonuçta o seni sevmiş seninle evlenmiş, durduk yere bu konuları dile getirip aklınızı karıştırmamanızı öneririm ❤️
Srfn11 Kubraminnak Gecmis gecmiste kaldi eger onunla mutlu olsaydi seninle tanisip evlenmezdi adam sana asik olmuski seninle devam edip o yola girmis. Fotolar orada unutmusta olabilir sil ve bidaha gormek istemedigini belirt bence.. Sonrada bdha bu mevzu uzerine cok gidiote yuz goz olma kuzum sınırını bilsin