haticecankut Kızlar sabah baktım saçım dökülmüş çok kötüyüm ağlamaktan düşünmekten başım ağrıdı neden böyle oldu hiç bilmiyorum dahiliyeye randevu aldım pazartesi günü baktıracağım tüm tahlillerime… böyle bişey başına gelen oldu mu? Olduysa nasıl geçti?
Asyarslan60 haticecankut bilgim yok ama üzülmeyin lütfen her şeyin çaresi var cildiyeye de randevu alın bence
almirmomy haticecankut benimde olmuştu üniversite yıllarında geri çıktı ama geri çıkan saçlar 3 te 1 i beyaz çıktı 😳 ben de artık çıktı ya ona şükür dedim
haticecankut Asyarslan60 cildiyeye randevu bulamadım sabahtan gideceğim pazartesi olmazsa alırım rica edip
haticecankut Asyarslan60 stres olabilir hem evliyim evlilikle biraz problemlerim var hem okuyorum sınavlar vs nasıl atlatacağım bilemiyorum
almirmomy haticecankut evet korma çıkar ben o sıralar sarımsak falan sürdürüyodum dökülen yere o pskolojiyle😑
Meltemanneolsun haticecankut saçkırana benziyor çok geçmiş olsun 🙏🏼 sarımsak sur oraya ikiye böl oraya süreceksin ama baya surteceksin yanmaya baslayana dayanabildigin kadar çok çabuk gecirir