doimom Serileydii evet 26,500 bende bugün civilden aldım hem normal kenya hemde pr modeli ikiside 17,800 küsürdü
Sultansultis adatuna 2 yaşa kadar kullanılabilir diyor sanırım ona, diğerleri genelde 4 yaş bu az geldi. görmedim tabi arabayı canlı ama
ingilizceci Prego aria, solo modelleri güzel. Ayrıca Arteon ve Toronto modelleri de var onların oturma ünitesi tamamen yerinden kalkıp puset takabiliyorsunuz
ingilizceci Sultansultis Ben Aria ya da Toronto alacaktım ama yeğenimin bebek arabası varmış onu kullanıcam ama alsaydım bunların birini alırdım
Gzm122 Sultansultis ben e bebekten almıştım 6 ay önce 13 bin e indirimden. Valla çook memnunum tek başıma heryere gidiyorum o kadar hafif ki hem puseti hem arabayı taşıyabiliyorum merdiven çıkıyorum iniyorum anlat anlat bitmez çooook memnunum. Tanıtım videoları var zaten mutlaka bakın bence
sib1234 Sultansultis kraft flash kabin ama travel gibi de çok hafif tek elle açılıp kapanıyor puset takılıyor çift yönlü değil ama bebekler zaten çoğu zaman dışarıyı görmek istiyormuş
Ilkmom-1 Serileydii aynı taeihlerde bende baktım ama hesaplayımca 21 bine düşüyorsu kasa da ekstra indirim mi oldu ? Birde kendi ouseti dahil mi