Blossommm Merhabalar. Son reglimin ilk günü 07.09.2025,ben şuan bir programa göre 5 hafta 5günlük hamileyim. Yani 6haftalık mı oluyorum yoksa 5 mi?
dmrelif Blossommm benim aile hekimim icinde oldugum haftayi soyluyor kadin dogum zaten gunu gunune soyluyor mesela 13+4 deyken aile hekimim 14. Hafta diyordu su sekilde söyleyebilirsiniz mesela 11+4 desiniz 11 bitti yada 12. Haftanin icindeyiz diyebilirsiniz
Blossommm Ya bir de ben bir kere dr a gidebildim,bana kese görünüyor on gün sora gel dedi.Devlet hastanesi olduğu için biraz tedirginim.Sadece ultrasona bakıp gönderdi.Siz ne yaptınız bu süreçte
babyou Blossommm ben oğlumda 8 aylıktı öğrendiğimde çok çabuk geçmişti süreç şimdi erken öğrendim bende bi 240 2 gün sonrada 680 beta çıktı pzt gel kese bakalım dedi ama cumartesiye randevu aldım belki kalbini de duyabiliriz diye
pamukayhn 5 Hafta 5 Günlük Hamilesiniz daha çok küçük olduğu için her hangi bir şey yapmıyor doktorlar :) 5 hafta 2 günlük benim miniki de 🙈
Blossommm Ay sizlerin nasıl geçiyor.Ben çok halsizim,uykum geliyor sürekli,çalışmak zorundayım ve çok zorlanıyorum.
babyou Blossommm benim karnım kasıklarım çok ağrıyor ya bende skolyoz var birde oğlumda 15 kg bu aralar hep kucak istiyor onunda etkisiyle belim çok kötü
pamukayhn babyou bizimde 3 hafta sonra kontrolümüz var benim sadece bulantılarım var ama gayet iyi ilerliyor şimdilik çok şükür 🙏
babyou pamukayhn ben ilkinde hiç bişey hissetmemiştim sadece koku hassasiyeti vardı ne bulantı ne ağırlık ne baş dönmesi falan hiç hamile gibi değildim ama bu sefer zor geçecek gibi hissediyorum mide yanmalarım bulantılarım kadık ağrılarım çok fazla küçük mercimeğim zorluyor 😄
Blossommm Acaba benim psikolojik mi çok yorgun halsiz kaygılı bir ruh halindeyim,yıllarca beklemiştim bu süreci.