Angelaass senos15 benim kesemde böyleydi hatta bundan daha küçük yuvarlaktı. 21 haftalığım şu an ve kız oldu ☺️
babyou senos15 kalbini duyabildin mi canım doktor benide haftaya çağordı kese için 5 haftalık olacak ama ben kalbini de duyacağım zaman gideyim diyorum
senos15 babyou yok canım kalp 7. Haftalara doğru duyuluyor normalde bebek te görünmez ama şansımız göründü 🫠
senos15 _nejla_ canım çişini tut yarın ve bol su iç görünüyor idrara sıkışıkken hep su içtim muayeneye gitmeden evde bol iç sende görürsün inş 🤗🥰
_nejla_ senos15 canim bizde bugun gidicez saat 5 randevumuz bende suan bol bol su iciyorum sirf gozuksun diye insallah kotu bisey cikmaz bende mutlu dönerim 🤲🏻
_nejla_ senos15 bende bide rahim tersligi var o yuzden suan gozukmeme ihtimali cok yuksek bakalim hayirlisi
nagihaniiy Kızlarr bugün doktora gittim şuan 10+1iz keseye göre cinsiyet tahmini yapabilir misinizz :)
senos15 asal123 canım şimdi gördüm ters çevirdim fotoğrafı kesin net erkek senin canım 🧿 nasıl görmemiş doktor pipisi var 😂🥳
nagihaniiy senos15 ayy canım teşekkür ederim inşallah öncelikle sağlıklı sıhhatli olması tabiki ama kız çok istiyorum 🥰
senos15 nagihaniiy bende bir oğlum var birde kızım olsun Allah uzun ömürler versin hepsine diyip bu hamilelik doğum meselesini kapatıp hayatımı düzene sokayım diyorum canım nasip tabi ama çok istiyorum kız duygusunu yaşamayı eşimede yaşatmayı 🥹😍🥰