23041988 @aysegulk07 canım sen kaç haftalıktın bende Perşembe gitcem inş kaçıncı gebeligin ne hissediyorsun
23041988 @ysmn2026 perintolojı bölümü 2li teste söyledi 11+3 haftaydı çok erken gördügü için içimde şüphe var onların cihazları daha iyi oluyor dıyorlar daha tecrübeli oluyor dıyorlar ams yinede erken oldugu için bir korku var 😁
ecenin_annesi ata07 çoğu söylemiyor bizimki tanıdıktı da ondan söyledi halbuki söyleseler nolur sanki 😁
aysegulk07 Aysgulgndz devlete gittim canım ama doktorum zaten görünce söylüyor herkese çok anlayışlı biri onu bildiğim için o doktoru tercih ettim
annesininincitanesi Feyhan Nabzından tahmin yürüttü doktorumuz 140 üstü genelde kız oluyor ama dur bakalım dedi ve doğru çıktı tahmini 🥹
annesininincitanesi 23041988 Bazı doktorlar sonradan heves kırıklığı vs olmasın diye aileye tahmin etseler bile söylemiyorlar ya 😢
jkl @“eyl120_” 15 haftalıkken pozisyonu iyi değil ama erkeğe benzettim dedi 19 haftalık gittim yüzüstü göstermeyo ama pipi var gibi dedi bh şekilde tahminleri oldu 21 de kesin erkek dedi