H_selooo atlasedaaa 15+3 te tahmini kızdı 17+2 de kesin kız dedi dün 20+2 de detaylıda da kız olduguna emin olduk 🥹
kizinaasikanne atlasedaaa 13. Hafta öğrendim kesin dedi inanamadım sonra 16 haftalıkken gittim kesin mi dedim evet %100 dedi 😁
dfne473_ 17+3 te devlette yüzde 90 erkek dedi asistan doktordu 21+ 3 detaylı ultrasonda yüzde 99 kız dedi uzman doktor bir kaç parça erkek kıyafeti almıştık Allahtan değişim zamanı vardı kıza kıyafetlerine çevirdik şimdi ikinci kızım geliyor galiba :)
rabia_km dfne473_ bende bugün gittim 12+6 da bacağı kapaşıydı çıkıntı aradı ama bulamadı kıza benziyor dedi acaba ulturason fotoğrafından anlarmısınız tahmini😂😂
sadecebuss dfne473_ benim de dün 18+5te detaylıya gittim ben devlette. Erkek dedi kesin mi dedim kesin dedi. Şimdi seninkini okuyunca şüphe düştü içime.kafam karıştı
sadecebuss Dün öğrendim yani 18+5te. Erkek dedi devletteki dr. Kesin mi dedim kesin dedi ama değişir mi sizce ya beklesem mi 20den sonrasını
handan3958 atlasedaaa 16 haftalıkken özelde öğrendim yüzden 90 kız dedi 19 haftalık devlettede sordum oda kız dedi 20+2 haftalıkkende detaylı ultrasonda da kız çıkmasıyla tescillemiş oldum 😂😂
erimaras 5 haftalığız daha ayın sonunda kalp atışını dinleyecek inşallah ama cinsiyeti şimdiden çok merak ediyorum 🥰
senay122 atlasedaaa Ne güzel herkesin net benimde 2. Gebeliğin ilk defa böyle bir şey başıma geldi 13 de gittim devlete 100℅75 kız dedi 16+3 de özele gittim bana kemik yapısına göre erkek dedi devletin cihazı iyi değil dedi ben hangisine inanacağıma şaşırdım bir dahaki ah başka yere gidicem
atlasedaaa senay122 aslında benim oğlumda devlet 13 haftada 100%100 erkek dedi 15 haftada özel erkeğe benziyor demişti cihazlar aynı muamele farklı