mlkunal maco61 et bende oğlumda çok yedim olabilir erkek:) ay oğlumda 6. Haftada bulantım bi başladı 15 e kadar bunda 11 de başladı ama her dk olmuyor çok şükür 🥺
maco61 mlkunal bakalım Allah iki meyveyide tadırsın. Ya benim kasık ağrım ve kanamam olmasa asla anlamıyorum hamile oldugumu. Çok kanamam var bebek iyi ama kanama alanı var diyorlar her hafta kotroke gidiyorum o yüzden.
mlkunal Edaisik055 yaa üzümle turşu bende yiyorum hatta instagramda bi sayfa var doğal ev yapımı ordan karışık sipariş vereceğim 🙃😄
mlkunal maco61 ayy oğlumda benim çok kanamam oldu bide ilk bebeğim düştü şimdi Allah’a şükür sıkıntım yok ama oğlumda sağlıkla doğdu cnm korkma hiç😊
hizlivecocuku mlkunal oğlumda full ekşi yedim kızda da başlarda felaket ekşi yiyordum şuan da deli gibi tatlı isteğim var 20.haftamdayım
juli_naz mlkunal ben hamburger &patates ve hani karam çikolata var ya peş peşe 2..3 tane yiyebilirim ondan ve evet dediğin gibi çok tatlı yiyorum ve bir erkek bebiş bekliyoruz 🥰😁
elif1453658_ mlkunal bebişi ne tarafında hissediyosun canım benim geceleri uyanınca hep sağımda oluyor
Edaisik055 mlkunal özele gittim dayanamayıp %90 kız dedi bacak arası boş gibi dedi cuma tekrar gel dedi bakalım ama kız geliyor sanırım 🥲🥲❤️
myangelson xxxyz bir bilgi daha öğrendim 😄 ama ben kabız olduğumda kuru kayısı çok yedim üstelik serklajliydim erken doğum riskim vardı iyi bir şey olmamış ya