fatmaduhan merhaba anneler 12 haftalığım ve normalde ayda 1 saç boyayan bir insanım beyazlarımdan dolayı yaklaşık 3 aydır boyayamıyorum acaba boyatan varmı doktoruna soran oldumu bilgi verirmisiniz
tkrk fatmaduhan benim beyaz siyah 15+4 haftalığım doktordan geliyorum az önce boyatma dedi siz de doktorunuza sorun
Nazli_3009 fatmaduhan bende sürekli dip boyası yapardım 36 haftalık oldum ilk defa dün boyadım. Sadece öndeki dipleri yarım saat bekleterek renginin dönmesini sağladım. Gratisten Green therapy doğal içerikli boya ile yaptım. Ne kadar doğal bilinmez ama idare eder doğuma kadar
ruyagrn Haftadan sonra sık olmamak sartiyla ve uzun sure sacta boyayi birakmayarak boyanabilir bence. İmkaniniz varsa bitkisel boyalar var biraz pahali ama güzel
fatmaduhan tkrk ay ben böyle dokuz ay beklersem benim saçlarım komple bembeyaz olur daha 30 yaşındayım irsi bizde genetik yani
fatmaduhan Nazli_3009 aşkım 36. haftaya kadar beklesem 40’a kadar da beklerim hatta doğumu yapar lohusalığını da bitiririm😀😀
Nazli_3009 fatmaduhan valla zar zor bekledim ya doğum zamanı ve sonrası vaktim olmaz o zamanlarda saçlarımı o halde görür sinirlenirim diye tutabildiğim kadar tutup yeni yaptım