Pogacateam Zeynepppp23 İnşallah geçer ben de bugün doktora gittim iyi konuştu her gidişimde korkacak bir şey olmadığını belirtiyor. İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız hepimiz.
seydaaa29 Merhaba, 21.haftada bebeğimin kalbinde parlaklık olduğu söylendi.Kalple ilgili başka bir problem yok incelendi.28.haftadayız bağırsaklarda genişleme var dedi doktor böyle bir şeyle karşılaşan var mı ?fetal dna yaptırmadım 2li test temizdi
zehea seydaaa29 aynısı bize de dendi ama bizim böbrek genişlemesi sizin genişleme ne kadar olması gerekirken ne kadar acaba
ebruozgn 3boysmom benimde ikiz hiçbir test yapmadım birinde tek nokta kadar var dedi fetal yaptınız mı ? Onda da kararsızım ikiz die doktorum diğer testler yanlış sonuç verir demişti. Ama gittiğim 3 doktor bu parlaklığa önemsiz dedi çok kötüyüm yine de
3boysmom ebruozgn benim doktorumda bütün testler yanıltır sadece detaylı ultrason yaptır dedi bende sadece onu yaptırdım fetal yaptırmadım
didem970 Merhaba bende 21+6 haftadayım dün perinatologa gittim detaylı ultrason için. Normalde bebeğimin hiç bir sıkıntısı yok ikili testi normal ense kalınlığı ve burun kemiği de aynı şekilde normal. Ama detaylıda kalpte ve bağırsakta parlama gördü doktor ve yüzde bir ihtimal de olsa ikisi birlikte parlak göründüğü için down sendromu belirtisi olabilir dedi nipt testi önerdi aynı durumu yaşayan var mı acaba
zeyonline01 Cinarsaitinannesi merhaba şuanda durumunuz nasıl parlaklık geçti mi merak ediyorum sizinle aynı durumdayım da
Cinarsaitinannesi zeyonline01 geçmiş olsun ben şuan da 38 haftalığım 30+5 de gittim tekrar ve doktor geçtiğini söyledi yani son kontrolde parlaklık görünmüyor dedi sizde endişe etmeyin geçiyor çoğu geçmese bile doğumdan sonra geçiyor. Benim 2. Bebeğimde parlaklıkla doğdu 1.5 yaşına gelince çok çok ufak kalmıştı sizde kafaya takmayın
zeyonline01 Cinarsaitinannesi inşallah bende sizin gibi güzel sonuçlar alırım bir sonraki kontrolde çok teşekkür ederim cevabınız içimi nasıl rahatlattı🙏
Cinarsaitinannesi zeyonline01 rica ederim inşallah güzel haberler alırsınız zaten çoğu bebekte olan bişey endişelenmeyin
zehea Bbgg bize de söyledi zmaanla geçer dedi simdi 25 haftalığız baktırıcak 3 4 hafta sonra inşallah geçmiş olur bizede down riski ama cok cok düşük risk dedi biz fetal dna falan yaptırmadık
seydaaa29 zehea bağırsakta olduğunu söyledi doktorumuz.7.5 mm ince bağırsak artış olmadığını aynı kaldığını söyledi genişlemenin şuan.1 hafta sonra kontrole gideceğiz.En son gittiğimde de 2 hafta gerilik var dedi bilmiyorum üst üste farklı şeyler duymak cok yıprattı
kineem zehea hamileligim hep kötü cümlelerle geçti maalesef down sendromundan tutun kafasinin bedenine göre küçük kalmasına kadar son haftaya kadar da söylediler ama rabbime şükürler olsun ki sağlıklı bi çocuk dünyaya geldi hiç üzülmeyin ultrasonda öyle söyledikleri gibi değil hiçbir şey ben fetal DNA falan yapmadım ama yapanları biliyorum baya detaylı bir test sanırım o temiz çıktıysa sorun yoktur bence takılmayın hamileliğiniz zehir olmasın bana zehir ettiler hep
zehea kineem maşallah bizde ister istemez taktık kafaya haklısınız inşallah sağlıkla doğar bebişlerimiz🙏