izelaren Ben mama sandalyesi Ağız mendili Bebek alezi Oioi mama tabağı Oioi diş kaşıyıcı 3lü kaşık seti Biberon kurutucu Dökülmeyen kase aldım ama kuramadım sanırım bozuk iade edicem Bunları alabildim aktivite minderi astronotled silikon önlük istiyorum bitirmişler diğer BİM’lere bakacam
Kkardelenn1 izelaren hava nemlendiricisi yatak alezi fotoğraf albümü aklımda olupta alabildiklerim bu kadar banyo oturacağı istiyordum bulamadım 😀
Deletedmom_297 izelaren banyo oturağı banyo basamağı parmak oyuncak timetimes ilk kitapçık ağız mendili 2 küçük hurç 1 büyük hurç
Gizemt5 izelaren sadece çamaşır sepeti hışırtılı kitap ve mama kaşığı kalmıştı 🥲 bende diğer BİMlere gidicem de öğle arasına girmiştir bugün cuma olunca, kaçta açılıyor bilen var mıı
Yaswinn Fisher price eğitici köpekçik, hayvanlı kule, dökülmeyen bebek mama kasesi, oioi silikon önlük, diş kaşıyıcı, tak çak oyuncak, ilk kitaplarım, baby puzzle, parmak kukla seti almışım😄
izelaren Yaswinn ooo ben kitaplara şöyle bir göz attım ama 6 ay ve üzeri yazıyordu almadım güle güle kullansın🌸🌸
izelaren Gizemt5 öğle arasına girdiğini bile şimdi öğrendim😅 bizde çamaşır sepeti falanda kalmamıştı oyuncak kutusuda bir taneydi aklım kaldı taşıyamazdım bıraktım akşam BİM’leri gezecez eşimle mecbur en tenha BİMleri bulmam lazım😅😅