1sen1ben1debebek Kızlar bebeğimin cildi dünden beri böyle sizce neden olabilir sıcaktan ya da alerji gibi bir şey olabilir mi?Eşimi bekliyorum doktora gitmek için ama endişelendim
1sen1ben1debebek nurssmom bebek uağı ile masaj yapmıştım gaz çıkaramıyordu kaka yapamıyordu diye olabilir mi dalin kullandım
nurssmom 1sen1ben1debebek dalin kullanmayın kesinlikle hiç bir ürünü iyi değil birde yağ sürdükten hemen sonra üzerini giydirecekseniz bi bez koyup bekletin sonra onu çıkarın kıyafete yağ bulaşıp öyle kalmasın
kimchikimdi 1sen1ben1debebek O yapmış olabilir. Zeytinyağı ile masaj yap canım ben kullanmıştım bebe yağını bu kadar olmasada isilik gibi olmuştu sonra geçti.
1sen1ben1debebek namkol1 yaa benim de cildim atopik aşırı hassas bende bişey yapmayınca bebişte de yapmaz sanmıştım
kimchikimdi 1sen1ben1debebek Doktora bu yüzden gitmedik ama gittiğimde cildinin atopik hassas olduğunu bu yağları kullanmamami istedi bir süre her gün duş yada bir gün durup bir gün sonra duş aldırdık sikı giydirmedim gecti. Sadece yüzünden var onlar da normal demisti
1sen1ben1debebek Deleted33000 sivilce sivilce ama resimde net değil olabilir mi ki kızamık sadece karnında var
Deleted33000 1sen1ben1debebek hmm ozaman karnına sürdüğün bişey yada yediği bişey alerji yapmış canım gittinmi doktora
Gullu1094 1sen1ben1debebek alerji olmuş cnm emiyor demi eğer emiyorsa senin yediğin bsyden kaynaklı olabilir süt alerjisi de olabilir kakasinda anormal bsy varmı
Gullu1094 1sen1ben1debebek mamadanda olmuş olabilir ama genelde alerji gibi duruyor goturdunuz mu doktra