cansukandemir53 nononomolfix ederim tabiki canım allahım tez vakitte seninde yüzünü güldürsün hayırlı evlat nasip eylesin sana 🌹🌹🌹🌹🌹
Leylabngll cansukandemir53 öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla alın kucağınıza kaç aydır yada yıldır ıstıyordunuz ?
cansukandemir53 Leylabngll 3.50yıl evliyim 1 sene önce kimyasal yaşadım ondan sonra hep denedim bugune kısmetim
Leylabngll cansukandemir53 acaba rahim filminden sonra hamile kalma şansınız artmış olabilir mi Şu anki hamileliğinizden kaç ay önce rahim filmi çektirmiştiniz kusura bakmayın çok soru soruyorum ama ben de rahim filmine gireceğim biraz tedirginim
cansukandemir53 Leylabngll beni kimyasaldan bi kaç ay önce yapmıştı ya onun üzerinden zaman geçti baya canım estafurullah öyle şeyi olur
cansukandemir53 Birde şey diyicem doktor dedi banaki sol yumurtadan hamile kalmışssın bunun cinsiyetle bir ilgisi varmıdır acaba bileniniz varmı
Rmeysa_01 cansukandemir53 benimkide soldaydı tanıdığım iki kişi de solda üçümüzün de bebeği kız sizinkide sağlıklı ve gönlünüze göre olsun inşallah bir ilgisi var mı tıbben bilmiyorum ama çoğunlukla öyle oluyor
cansukandemir53 Rmeysa_01 ayy allahım okadar çok istiyorum ki be kız annesi için hep hayal kuruyorum ama erkekde olursa sıkıntı yok elhamdülillah ama ben kız ya ay allahım nasip olur inşallah 🥰🥰🥰🥰
Rmeysa_01 cansukandemir53 Aklıma geldiği her an dua edecem sizin için rabbim hayırlı bir evlat kız nasip etsin diye gerçekten insan sağlıklı olsun yeter diyor ama kız evlat bi başka ya
cansukandemir53 Rmeysa_01 allah bin kere razı olsun sizden çok isterim gerçekten o duyguyu kız olarak istedim hatta hamileliği bile kız olucak diye içimde hep kız sevgisi var nasip olur inşallah