Melismelo Gebeliğim fakat 2 cocuğum var. İlk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuşdu yani 11. Haftaya kadar sürdü malesef. Haftama giricem 2 gün sonra ve hala birşey hisetmiyorum bu durumda beni bıraz korkutmaya başladı siz diğer gebeliklerde bebeğinizin hareketlerini kacıncı haftada hissetiniz ? Doktor randevum pazartesi umarım herşey yolundadır 😕 diğer gebeliklerde hep daha erken hissedilir diye okuyodum İkinci gebelik 20 den sonra Ücüncü gebeliği 18-19 haftada hafif hisetmeye başlamışdım
Sevilesi Melismelo hissetmek derken hamilelik belirtilerinden bahsediyorsaniz eğer her hamilelik farklıdır benim 3 uncu gebeliğin diğer ikisinden daha farklı. Hareketlerini büyüğünü 20 21 haftada hissettim küçüğünü 18 haftalıkken. Umarım iyidir bebeginiz isterseniz sağlık ocağında 2 gün de 1 gebelik değerinize baktırın doktora gidesiye kadar. Belki içinizi rahatlatır. 💕
Rabia-Bay44 Bende de durum aynı 2.gebeliğim 16.haftada birşeyler hissettim fibi şuan 19 haftalık gebeyim 2 gündür en ufak hareket kıpırtı yok normal mi bilmiyorum şansa haftasonu doktora da gidemiyorum
ozlemyilmaz60 Eğer kilonuz varsa biraz daha geç hissetmeniz normal ben de şu an 16. haftadayım daha hissetmedim biraz kilom da var o yüzden endişe yapmana gerek yok eğer için rahat etsin istiyorsan bir kontrole gidebilirsin
zeyka 90 kiloyla hamile olduğumu öğrendim 3. gebeliğim 20+1 haftalığız 15 haftalık hissetmeye başladım ayaktayken hareket halinde bile çok sert tekmeler geliyor. Bence yapıyla ilgili. Diğer bebeklerimi de erkenden ve çok şiddetli hissediyordum.