vanilya_kokusu_ Eddos bazılarında geç olabilir endişe etme doktor bir sıkıntı gormediyse bişey olmaz Allah’ın izniyle
Busranur_mnts vanilya_kokusu_ hangi hastane canım ben de 17 haftada gittim devlete yeşil alan açtılar 22+2ye de detaylı için randevu aldım ben de bugün gitmiştim benim hanım da pek nazlı çıktı sırtıma dönmüş yüzünü göremedi tam 1 saat daha bekledik tatlı yedim meyve suyu içtim yürüdüm fayda etmedi 2 hafta sonra yine gel dedi randevuyu erken saatlerde bakınca çıkıyo öğleden önce inşalah yine rahat bulurum
vanilya_kokusu_ Busranur_mnts devlet hastanesi Mardin benimde sürekli sırtı dönük ya 😅😅 göstermiyor miniğim ama erkek olsa hemen beli olur bence genelde erkekler beli ediyor kendiji
Zaraergun2600 6haftalık, bugün gittim çoookkkk minik gözüktü doktor iki hafta sonra gel kalbi de dinleriz dedi 🥹🤷🏻♀️
vanilya_kokusu_ Zaraergun2600 yaa senin daha çok yenib inşallah bulantı olmz sende beni çok zorladı ya 🥺
Busranur_mnts vanilya_kokusu_ detaylı oluyor mu orda ben bilmiyorum da halledersin inşallah Bebişler de pek nazlı 😅
Zaraergun2600 vanilya_kokusu_ Ölüyorum bulantıdan ağlıyorum sabah bulantıyla uyanıyorum gece bulantıyla uyuyorum ilaç yemek çubuk kıraker hiçbirşey işe yaramıyor bir saniye bile durmadan midem bulanıyor napıcam nasıl zaman geçicek bilmiyorum 😔😔😔
peroksizom vanilya_kokusu_ ay inşallah şimdiden kapalı valla randevular ne yapacağımı şaşırdım psikopat gibi her gün bakıyorum ama genelde açılan randevularda detaylı usg yapılamamaktadır yazıyor :((((
vanilya_kokusu_ Zaraergun2600 bende o zmaanlar öyleydim günde 15 kez kusüp hastaneye gidiyordum bellki şuanda bulanrjm var inankk her sabah Kusuyorum çok zor geçiyor biraz dayan inşallah geçer 🥹
Havin49_ vanilya_kokusu_ ben gittim cnm 18+4 ikiz erkek bekler çok şükür durumlaro gayet iyiydi gördüm kocaman olmuşlar