Ozgemlym Meltemanneolsun acil şifalar diliyorum rabbim kızınla uzun ömürler nasip etsin moralini hep yüksek tut canım benim dualarımız seninle ❤️❤️
minismom Meltemanneolsun nasıl gecti canım Rabbim sizi birbirinize bagıslasın insallah bu gunleri gulerek hatırla okuldan mezun olduguna ilk askına kendi ayakları ustunde durmasına hepsine sahit olursun insallah
Meltemanneolsun bebeklerim__ öyle dua ediyorum ediyoruz ailem ben 4 gözle bekliyoruz sonuçları. Doktorum 6 ay sürecek olan bir tedavi dedi daha 3. Ayindayim
minismom Meltemanneolsun yan etkileri kötü oluyo canım annemden bilirim biraz sabır sonrası mutluluk 😊
unlu0801 Meltemanneolsun Rabbim tez zamanda şifa versin , sevdiklerine bağışlasın ♥️Dualarımız sizinle 😍
Minikkkk_0 Meltemanneolsun Allahım iziniyle çok iyi olacaksınız eskisinden daha sağlıklı bu günler hep geride kalacak
Anneoluyorumm00 rvsss hangi kanser türüyudu acaba, rabbim bir daha yaşatmasın şifa versin çok geçmişler olsun.
Anneoluyorumm00 Meltemanneolsun İnşallah en yakın zamanda atlattım postunda görürüz 🤲 Rabbim şifa versin inşallah ❤️
sevdaozz Meltemanneolsun rabbim tez vakitte şifanı versin 🤲 seni evladına evladını da sana bağışlasın🤲 onun büyüdüğünü okuduğunu meslek sahibi olduğunu evlendiğini çocuğu olduğunu hepsini gör inşallah 🤲 Allah şifalar versin ❤️