mmm18 Merhabalar daha önce bir düşük ve iki kimyasal gebelik gecirdim. İlk gebeliğim 26 yaşındaykendi. Çok zor gebe kalıyorum o da tutunamıyor bir çok doktora gittik genetik test yapıldı ama herhangi bir sorun yok dediler ama artık geç kalmış gibi hissediyorum umutsuzluk içindeyim sizce 30 yaş ve sonrası ilk gebelik için geç bir yaş değil mi sizcede yani doktorlara göre de öyle değil mi
Annelik-2 mmm18 neden geç olduğunu düşünüyorsunuz kendinizi nezaman hazır hissederseniz doğru zaman ozamandır bende 30 yaşındayım 38 haftalık hamileyim
funnymummy mmm18 30 yaşında başladım sürece ilk kızımı 32 yaşında doğurdum şimdi 34 yaşındayım oğlumu doguracagim herkes erkenden evlenip çocuk sahibi olmuyor bunun bir sınırı yok öyle olsa 30 olmadan herkes menepoza girerdi vücut kaldırıyor ki hamile kalınıp doğum yapılabiliyor
zuleyhaserdar mmm18 ben 30 yaşımda kaldım oğlum oldu şimdi 31 yaşımdayım yine hamileyim geç değil yani
mmm18 Annelik-2 sağlıkla kucaginiza alın insallah. 7 yıldır evliyim ve çevremde tek çocuksuz ben kaldim ondan dolayı geç kalmış hissediyorum aciksasi
Ayseker @mmm18 bence 35 e kadar sıkıntı yok canım aslında böyle söylemek de yanlış herkesin yapısı bir değildir ki 30 çok erken ama merak etmeyin stres yapmayın
irmairma mmm18 34 yaşındayım aralıkta 35 olacağım ilk gebeliğim şuan 22+2 neden geç olsun , doktorlar 35 den sonra riskli buluyorlar ama sen sağlıklıysan benim gibi sigara alkol yoksa beslenmene dikkat ediyorsan hiç zor değil🌸
mmm18 [bilinmeyen] sağlıkla alın kucağınıza inşallah. yok çok şükür sigara alkol vs. İnşallah bana da nasip olur tez zamanda
ylnydgd 38 yaşındayım ilk gebeliğim :) yumurtlama devamsa sorun yok ki 30 bunun için oldukça erken. İlk gittiğim doktora ileri yaş gebeliği demiştim kadın bana ileri yaş değil artık 45 lerleyiz ben ilkini 43 ikincisini 47 de doğurdum dedi 😂
Nihan87 38 yaşında ve hamileyim, arkadaşım 46 yaşında doğum yaptı :) 30 olup daha evlenmemiş ya da 35 olup yeni evlenen bir sürü arkadaşım var, eskisi gibi değil ki artık, okul bitti düzeni kur zaten 30 oluyoruz
MerveLeo mmm18 ben ilk 31 yaşımda kucağıma aldım şimdi 2. Ye 34 e girdiğimde alacağım. Hep iyi ki daha önce anne olmadım kendime doya doya zaman ayırdım gezdim diyorum. Bundan sonrası 15 sene de çocuklarla :))
Nisanmomy mmm18 şu an 39 yaşındayım ve ilk çocuğuma hamileyim. Bu yaşıma kadar güzel bir yaşam sürdüm çok şükür hiçbir şeyde gözüm kalmadı. Şu saatten sonra Rabbim nasip ederse iyi bir anne olacağıma inanıyorum. Her şeyden önce sağlık. Bence olumsuz hiçbir şey düşünmeyin çünkü hayat sürprizlerle dolu. Yarınımızın garantisi yok ve başımıza ne geleceği belli değil. Gerçekten istiyorsanız hiçbir şey için geç değil bence🌸
Elif3419 mmm18 neden geç olsun canım bende 30 yaşındayım hamileyim eski toprakların düşüncesi bu kaynanam bana hep baskı yapmıştı yaşın geçiyor daha hamile kalmakta zorlanırsın hiç böyle düşünme canım bizim yaşıtımızda olup daha evlenmeyen arkadaşlarımız var
ongen mmm18 Bence geç değil, erken anne olmanın bir cok artıları var fakat bence 30 yaş ideal zamanlar cunku hayatının yalnız gecirmek istediğin zamanı yaşamış oluyorsun ki artık geri kalan hayatını bebegin için geçirebilesin.. ben de suan 30 yasındayım ve 4 aylık hamileyim :)