Nisa43 Kızlar camlar çok kötüydü sildim dikkat ederek ama karnında sertlesme oldi sanki bisi olmaz dimi siz sildinizmi sorun oldumu bu arada 18 hafta olucam ikinin sonra
Kbradmrdg Nisa43 canım silme boşver bende Cumartesi yaptım temizlik doktor kontrolde bebeğin eşi aşağıda takip edicez dedi ben ona bağlıyorum 😞
Weewe Nisa43 yapip yapip sonra icinizi rahatlatmak icin mi soruyorsunuz? Doktorlar bosuna demiyor herhalde uzanmayin, sert hareket yapmayin vs. diye. Yazik bak asagida bir arkadasin esi asagi inmis. Ne gerek var boyle risklere?
Dnzcngz Nisa43 Hiçbir şey olmaz ben 34+4 haftalığım cam , kapı,yer sikiyorum. Evin içinde fıldır fıldır dönüyorum gebeliğimin en başından beri. Hiçbir sıkıntı yok.
Hanife_ Nisa43 yorulunca sertleşme oluyor canım ben 33 haftalığım dün sildim uzan dinlen mümkün olduğunca yorulma insan yapıyor yinede
DeryaZ Canım benimkilerde berbat bi halde ama silmeye güvenemiyorum pislik içindeler doğum temizlğimi bekliyorum çok uzandım veya gerindin mi yorgunluktan da olabilir
Edssm Dnzcngz bende öğlen valla 35 im sürekli hareket halinde aktifim her işimi kendim yapıyorum şükür iyiyim hala
Ssunal Dnzcngz valla helal sana da ... bende 35 haftaligim cam yer supurme herseyu yapıyorum esim calisiyo annem 73 yasinda her gun temizlikci cagiramam kimden isticen mecburen yapıyorsun. Ama dikkat cercevesinde tabii uzanmadan cekmeden dinlenerek.
seyma281015 Nisa43 Ben bugün biraz evde yoruldum gözüm kesmedi süpürme işini bile yarına bıraktım valla. Boşverin bebeğinizden önemli değil. Hele ki kış günü napcanız camı pencereyi 😜
Eebruylmz Nisa43 dikkat ettiysen sorun olmaz sertleşme her zaman oluyor. Napalım 9 ay boyunca hiç mi iş yapmayacağız. Ben gurbetteyim camda siliyorum kapıda siliyorum. Kime ağız eğecem yap diye yoksa. Bir gün bir camı diğer gün bir camı silerim. Tedbirli davran gerisini allaha bırak. Çokta herşeye ay vay dememek lazım. Bir bizim canımız yok sanırım 🤦🏻♀️😂
Senanuurrr Nisa43 bn yaptm canım 4 gün sonra kontrol vardı gayet iyi dedi doktor yavaş yavaş uzanmayarak yapıyorm
Ezgisu Nisa43 bişey olmaz Allah’ın izniyle ben 8. Haftamda ögrendim gebeliğimi. O hafta cam sildim . Perde Yıkadım söktüm taktım koltuk sildim . Banyo duvarı sildim . Hemde tutunma dönemiydi çok şükür bir şey olmadı . Ama şuan sorarsanız yapmam çünkü bebeğin eşiği aşagıda en son yaptığım büyük iş o zamanda kaldı . Eger bir sıkıntın yoksa yavaş yavaş parça parça yap canım
Deniz0103 Valla bende mutfağı temizledim eğilip kalkmadım pek ama kasılma oldu karnımda bıraktım, başlarım temizliğine deddim.. çocuğumdan kıymetli değil 😊
Elifsaadet Nisa43 kendini çok yormadıysan yani uzanıp gerinmediysen bişey olmaz , tabiki günlük işlerimize devam edeceğiz, Hasta gibi davranıp hiç hareket etmemekte olmaz, hem psikolojik hem yorgunluktanda sert hissediyor olabilirsin, soluna yat dinlen biraz☺️
Srfn11 Nisa43 O sertlesme yorgunlukta oluyor her is yaptiktan sonra kuzum yat dinlen direk ayaklarinida havaya dik bsy olmaz korkma
Esmaa53 Nisa43 valla benimde çok güzel giden gebeliğim vardı milletin çok takıyosun hiç bişey yapmıyosun gezmiyosun etmiyosun baskısı üzerine gezdim temizlik yaptım. Temizlik dediğim cam silmede değil yani normal bulaşık elektrk süpürgesi falan. Vajinamda hemen ağırlık ve kasılma başladı şuan sadece wc için kalkıyorum yapma sakın bişey kendini yorma
Reyyan1310 Nisa43 ben ilk zamanlarda sildim ve kasıklarıma çok kötü ağrı saplanmıştı ve eşim anladı kızdı bana Allah korusun birşey olsa vicdanını nasıl susturcan diye daha yapmadım 31 haftamda taşındım evi eşimle beraber topladık ne kadar olmasada demek ki yoruldum 33 haftamda gittiğimde doktor aşağıya düşmüş dedi ondan sonra ağır bir iş yapmıyorum yemek toparlama dışında yoksa camlarıma güneş vurdukça içim gidiyor silmek için ama korkuyorum 🙈 38+2 olduk
hunilimom Nisa43 bende sildim perde astım hala da devam ediyorum çevrem yapma etme dese bile yorulunca sertlerlesir karnın uzan çok yorma kendini yavaş yavaş yap canim
Deryaahmet Nisa43 yani bu soru çok kişisel kimi aylarca yatar açıklıkla erken doğum riskiyle dolaşır, kimi hiç oturmaz ağır işler yapar bi sıkıntı yaşamaz 🤲 Kendinizi bilin fazla zorlanmadan kendinizi kollayarak rutin işlerinizi yapın. Doktorunuzun söylediklerine uyun. Sağlıkla gelsin 🌸
TayMer Kişiden kişiye değişir bir şey olmaz yap demek saçma olur yapma sakın olur demekte. İllaki temizlik yapıyoruz ama dikkatli olmakta fayda var bence
Nisa43 Mecbur kaldım gelen giden oluyo uzanmamaya dikkat ettim ama korktum bi yandanda teşekkür ederim cevap verdiğiniz için çarşamba kontrolüm var insallah bisi olmaz 😑