Slmzhnm Arkadaslar normalde kan vs gibi tahlıl sonuclarıma hastanenın kendı sıtesınde tetkıklerımden gormekteyım ama ıkılı test sonucu hastaya teslım edıldı yazıyor sadece bunun sebebı elden teslim edılıyor olması mı doktorum ızınlıymıs suan hastaneyede gidemiyorum cok merak edıyorum sonucumu:(
Eda0509 Slmzhnm bazı hastanelerde gözükmüyor canım bendede gözükmedi internetten. Bugün gittim aldm sonucu cnm
Deletedmom667 Slmzhnm canım benımde aynıydı gıttım mecbur elden teslim aldım.. Doktorum da izinliydi goruntusunu whatsaptan attım yorumladı..
Bsradker Slmzhnm onun disinda herhangi bir muayene falan olmuyor mu arkadas altttan muayene edildiğini falan soylemistide
Slmzhnm CananENES suan annemlerdeyim biraz rahatsız oldugum ıcın numarası evde kaldı bulamıyorum hastanedende vermıyolar adamı yıcem sankı 😂
Slmzhnm Bsradker yok benım bıldıgım olmuyor buradada sormustum onlarda aynı sekılde soyledi ve oyle cıktı allttan muayene falan olmadı
CananENES Slmzhnm cep telını vermezler ama hastaneden yarına mutlaka baglanıp öğren canın ıcın rahatlasın
Slmzhnm Konustum doktorla sonuclar temız dedı progrstan ve folıkasıtım bıtmıstı onlarıda suan kullanma dedı ve ıkı hafta sonra gel dedi