Nesrin6807 Kosarer kurban bayramında ailemin yanına gitmeyi planlıyorum bende yaşayarak deneyimlicez nasi bi macera bekliyor bizi bakalım beni en çok korkutan otobüste nasi altını degistrcem 😂 onun dışında sorun etmiyorum açıkçası 😍
Mirom Kosarer zor kuzum ya hiç niyetlenme bence gazı oluyor coolk sicaga cikarsan güneş çarpar sen denize girsen kim bakcak altını sık sık degstirmek gerek benm ikinci çocuğum olduğu icin tecrübeliyim ev en güzeli baska yerde rahat olmuyor
defnekrmn Kosarer bende Ağustos ayımda gitmeyi düşünüyorum. Bence o zamana kadar da toparlar bebek ☺️
Kahramanlar İyi muhafaza edersen birşey olmaz ben çift kişilik çadır almayı düşünüyorum emzirirken içine girerim rüzgar olunca bebek çadırda kalır dedik burda denize gireriz dedim çok sıcak olmuyor ama esiyor onun içinde çadır iş görür diye düşünüyorum Temmuz’da hava iyi olur o zaman çıkarız çokda esirgememek lazımmış ama insan tedirgin oluyor
Kosarer Kahramanlar çadırlık bir durum yok bizim otelde kalıcaz bakalım nasıl bir bebiş olcaklar huylu mu huysuz mu 😊🤲
Secilozde Bizimde gündemimiz bu şuan gitsek mi gitmesek mi diyoruz 😂 bütün sene çalıştık tatil yapmak istiyoruz bi yandan küçücük çocukla tatile gitsek ne anlayacağız o tatilden diyoruz kafalar karışık valla 😂 tecrübeli annelerden tavsiyelere açığız
Kahramanlar Samsun’da oturuyoruz evime sahil çok yakın o yüzden çadır düşündüm günü birlik yani çıkarız sahilde hava aldırırım benimde üçüncü bebeğim olacak büyük kızım havanın ısınmasını iple çekiyor biz mecbur gireriz denize
hunilimom Kosarer tatil beldelerine değil de böyle ufak bi kaçamak yapmak istiyoruz eşimle eşim ankarada yaşıyordu evlenmeden önce bende hiç gitmedim bu yaz gitmek istiyoruz sakarya istiyoruz inşallah olur gideriz gezeriz değişiklik olur
Essraa2 Kosarer ben haziranda doğum yapmıştın Ağustos sonu çıkmıştık çok rahattı bi sonraki tatil zehirdi bi sene sonra😂😂 şimdi o büyüdü 4oldu bakalım ikinci mayısta doğcak Eylül’de çıkcaz ikisiyle😂🙈👻
Papatyam34 Kosarer ben olsam çıkardım ki ztn cıkıcam 😅 şahsen eve alıştırmayı düşünmüyorum oda alışsın dışarıya