Eyllullu bebeklerim__ ya bu kolik için gündüz slingle koyun koyuna dolaşmayı çok öneriyorlardı, iş güç yapmaya da devam edebiliyorsun hem kucağında da uyuyormuş hem de koliğine iyi geliyormuş, ben daha doğum yapmadım ama bunun iyi geldiğini çok duydum
Kelebek06 Nalan_6552 evet bende kuran dinletiyordum hatta hiç uyumuyordu dua okumaya başlamıştım .ama inanın diğerleri çok saçma yok süpürge makinesi sesi yok su sesi karın içi sesi çocuğun beynini etkiliyormus Yakın cevredende duyunca vermedim.
zehraulger3838 bebeklerim__ kaç aylık canım nurse harveys in gaz damlası var ondan al tamamen bitkisel içerikli benim oğlumda öyle komikti o damla sayesinde biraz geçti smdide 9aylik ve şuanda uykusu hala düzene girmedi bazen geceleri hiç uyumuyor bende bay bay night damla aldım 4 yaş üstüne 40 damla kullanılıyor bende 20 damla veriyorum suyuna yada mamasina biraz uyuyor onun sayesinde birde kiraz çekirdekli bel banti al çekirdekleri ilit sar karnına oda gegiriyor
bebeklerim__ zehraulger3838 nurse kullandım fayda etmedi. Çekirdekli kemerden aldim rahatlatmadi malsedf canim seninde bebeğinin uyku düzenin rayına oturur insallah
zehraulger3838 bebeklerim__ damlayı dene istersen birde benimkine biraz fayda etti gibi ama bilmiyorum ileride ne olur.
zehraulger3838 bebeklerim__ oo daha tazecikmis 40 i çıkana kadar normal uykusuzluğu şuan dış dünyaya adapte olma sürecinde o yüzden uyumuyor sen şey yap gece uyuyacagi zaman karanlık bir ortamda ve sessiz bir şekilde ssekilde uyut ki gece olduğunu anlasın gündüzde hafif karanlık olsun oda kollarını yarım kundak yap o zaman kendini anne karnında hisseder ve sakinleşir inşallah tez zamanda geçer bu zor günlerin