Klntmtrk Seyyyma7 Ben 24 haftaligim bugün oldum, tek doz vuruyor bizim sağlık ocağı o yüzden sanırım şiddetli ağrım başladı bile.
cnmbbk Seyyyma7 ben 18. Haftamda yaptırdım canım 😌 diğeri de 22. Haftamda olacak. 16. Haftadan sonra yapılabiliyormuş her yerde 20. Haftada yazıyor ama bi sıkıntı olmuyormuş
Busrababuz Seyyyma7 canım 2 doz hamilelikte bi de hamilelikten sonra vuruyor ve onlar belge ile yapılıyor bence korkmana gerek yok kuzum
Yldzlh Seyyyma7 bebek hareketi hissediyorsan yaptır canım istersrn 20 de git. Ama 18 de de sıkıntı olmaz sanırım
Neylin Seyyyma7 sat a göre 24+3 günlüğüm ve yarım saat önce yaptırdım ilk dozumu .ben biraz ihmal ettim .ama normali en erken 20. Ci haftadan itibaren yapılıyor ideali ise 22 diye biliyorum
Betusm Seyyyma7 ben 20. Haftamda yaptirdim ilk dozu, soruyor bebek oynamasini hissettin mi die bir ay sonrada ikincisini oldum
sh_gll11 Seyyyma7 Bana da bebeğin hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra yapılacak dedi. Bana dedikleri tarih 22. Haftama denk geliyor. Bebeğin tekmelerini falan hissettiysen sıkıntı olmaz
Betusm Seyyyma7 vurulurken hic acımıyo ama sonraki günler agri yapıyor benim 3 gün sürdü agrısı ama ikincisinde hic agrım olmadı 😄