esrasahin66 Cinsiyetimiz belli oldu artık 🩵 İlk başta Doruk Mirza olarak düşünmüştüm ama sonrasında daha farklı bi isim olabilir sanki dedik Sizinde begendiğiniz koyacağımız isimler neler fikir verir misiniz 🫠
SuEr_Tu1512 esrasahin66 Doğumuma son 1 hafta var ama bende hala karar veremediimm 😮💨 İlk oğlumun adı Tuğra, ikinci oğluma da Göktuğ, Kayra yada Arda düşünüyorum, aklıma başka isimde gelmiyor, bulamıyorum da🤦♀️
Gamzeahmet123 esrasahin66 biz Oğuz kağan düşünüyoruz en baştan beri ama eşim iki üç gündür mete aslan gibi isimler söyleyip kafamı karıştırıyo ama ben ilk cinsiyetini öğrendiğimizde eşim oğuz kağan dedi ve ikimizin de içine çok sinmişti sadece çevreden oğuzhan özkan derler diyemezler gibi cümleler duyunca eşim de kararsız kaldı ama ben düşünmek istemiyorum ve kağan ismi çok hoşuma gidiyor benim aksime eşim de oğuz ismini seviyor
annesioo esrasahin66 biz oğluşumuza Muhammed Sina ismini verdik 😇 Benim Huzeyfe de çok hoşuma gidiyor Zeyd sonra Ali, Umeyr 😍
tugbazeyd1 esrasahin66 ya babası taktı aslında ben çok ısınamamıştım ama sanki ondan başka bi isimde yakışmazmış gibi geliyor 🫠
esrasahin66 SuEr_Tu1512 yok balım neden yaşasın ki Hani yaşar diye düşüyorsan başka isime geçebilirsiniz
ask7_ Azer asil oğlun olsaydı bunu koyacaktim ama kızım oluyor çok şükür ❤️ onuda almira Ahsen düşünüyoruz
Ruken_kuzey esrasahin66 inşallah sağlıkla kucağına alırsın benimde son 6 günüm var kucağıma almama adını Kuzey Aras koyduk ❤️
Addile Altay istiyordum ama eşimin kuzeni koydu uygar düşündüm zorbalanabilir diye kaldı çağatay olcak sanırım son 10 gün 😂
esrasahin66 Addile Çağatay çok güzel Gerçekten isim seçmek en zoruymuş😂😂 Yavrularımız adlarıyla yaşasın inşallah ❤️🥹