Bademlilokum Meraba kızlar ilk gebeliğim mecburi sezeryan oldu sütüm gelmedi. Aptamil almıştım. 4 yıl oldu siz hangi marka mama almayı düşünüyorsunuz ? 4 yılda çok şey değişti daha da gelişti daha iyisi var mı acaba
Burcak61 Bademlilokum ilk bebeğimde mama koymamıştım ben ameliyattan geç çıkmıştım yavrum açlıktan şeker düşmüştü ve 4 gün küvöz de kalmıştı bunda gittim direk aptamil aldım koydum çantaya perşembe günü doğacak bebeğim
edabolukbasi3- Bademlilokum araştırma hastanesinde doğum yaptım aptamil ile hipp veriyorlardı ama öyle büyük bi kutu değil içime hazır mamalar var onlardan
Bademlilokum Coolmum aslında bende bu mamayı istiyordum eczacı tanıdığımız yenidogan için ağır oluyor kimse almıyor deyince vazgeçtim
Aysenuriipek Hastanede gerektiği durumda mama veriyorlar zaten çantaya koymaya gerek duymadım ben hiç. İlk bebeğim 2,5 sene önce doğdu SMA marka mama vermişlerdi hastanede sonrasında da aynı markayı ve hipp ile dönüşümlü kullanıyorduk.
Bademlilokum Aysenuriipek ben devlette doğum yapacam ilk bebeğimde vermediler ben aldım. Tabi o zaman korana dönemiydi hastahanede de bir gece tek kaldım .
Aysenuriipek Bademlilokum bende şehir hastanesinde yapmıştım ilkinde ama siz yine de koyun ne olur ne olmaz ☺️
kaya_kaya Benimde sütüm geç gelmişti pompa ile geldi sagdikca. Aksam 22.30 da doğum yaptım göğüs ucum da yoktu zaten denedim sütüm hiç gelmedi ebe geldi yardima mama verdi . Normalde veriliyormuş mama ama alacaksanız Bebelac Gold öneririm ve hipp de çok övülüyor herhalde bende alırsam hipp denerim
Bademlilokum kaya_kaya ister istemez bebeğin doyacağı kadar hemen gelmiyor sarılık olmasından korkuyorum teşekkür ederim cevabınız için
Bademlilokum iz_l344 bende hipp düşüneyim mama konusunda çok tecrübesizim iki hafta aptamil aldım sonra emzirdim
[silindi] Oğlumda alel acele kilo vermiş diye humana almıştık eczaneden, sonra humana zor bulunuyor diye beelaca geçmiştik. Şimdi yine bebelac ile devam ederim diye düşünüyorum 🧡
Bademlilokum [silindi] daha önce kullandıysanız daha iyi bilirsiniz benim pek tecrübem yok çok şükür sütüm vardı doğumdan iki hafta sonra geldi düzenli . Allah eksikliğini vermesin mamanın ama inşallah sütümüz bol olur ihtiyac duymayız
iz_l344 Bademlilokum aptamil çok gaz yaptı ama hippten memnun kaldım hiç sorun yaşamadım mamalar içinde en iyi en temiz hipp bende çok arastirmistim
Mrv7882 Doktorum hastane çantasına mama koymana gerek yok ihtiyaç duyulursa biz burdan şırınga ile veriyoruz ayrıca biberon ve emzikte kesinlikle istemiyorum dedi. Mama olarak golden goat keçi sütlü önerdi ihtiyaç durumunda önceliğin bu ikinci sırada hipp keçi sütlü olsun aptamili ben ağır buluyorum her bebek farklı ama çoğunlukla ilk zamanlar bebeklere ağır geliyor dedi
Bademlilokum Mrv7882 herşey yanımda olsun telaş etmeyeyim stresli biriyim o an onu da düşünmek istemiyorum kız kardeşim en son doğum yaptı yine hastahane mama vermedi biz aldık devletti . Teşekkür ederim cevabınız için. Hipp aklıma yattı bi bakayım
Bademlilokum iz_l344 eskiden en iyisi aptamildi şuan öyle değil diğerleri kendini yeniledi sağlıkla büyüsün evlatlarımız