Leilani Yelzz Mekselina kulağa biraz kaba geliyor bence.. Mislina daha güzel ve hafif. Bir arkadaşımın ismi ben alışkın olduğum için mi bilmiyorum ama bana garip veya zor gelmedi hoş bir isim
Deletedmom_297 Yelzz malesef ikiside zor ve güzel durmuyor yani 2 si arasında kalsam bile tercih yapamadım hangisini seçerim diye
Asmel Dalga geçiyorsunuz bence fake hesap mı bu? Ne bunlar isim mi şaka gibi?? Ne anlamı belli,ne söylemesi anlaması kolay,ne ÖzTürkçe,ne modern isim yani kusura bakmayın ama aşırı linçleyesim geldi söylemeden geçemicem rezalet ikisi de
Yelzz Asmel kuranda geçen isimler ben gayet beğendim bu nasıl üslup nasıl konuşma hiçte dalga geçmiyorum yaptığınız büyük ayıp
samira555 İkisinide beğenmedim mekselina diyince gel müge anlı geliyor aklıma bence başka isimler araştırmalısın
Asmel Yelzz herkes aynı şeyleri söylemek istiyor da gariplerim diyemiyor Kur’anda geçen herşey söyleyişe ve isim sıfatına uygun değildir ki çok Kur’an ismi istiyorsanız Esma koyun,Meryem koyun,Elif koyun ama bunlar tuhaf değil tabi ilginizi çekmiyor amaç kutsal isim de değil tabi