nurssmom EsoMom_ ahahahahahahhaha valla çok güzel hayat ya çocukları oluyor ne bulantısını çekiyor ne hormon değişimlerini ne ağrısını sancısını ne çatlağını ne doğumu😂 beleşten ebeveyn
EsoMom_ Elifce91 bende cuma gidicem 34+6 da belki gün veriri ama 36 da gün vericem dedi bana benimde oğlum olacak ama ilki oğlumda böyle şeyler yaşamadım valla 😍😆😆
EsoMom_ Papatya05_ benim 34 hafta oluyor yarın bebeğim doktorum başı dönse daha dönmez demişti 30. Haftada bebegim asagıya döndü normalde hep tersti ayakları asagıda olduğunda bu kadar canım yanmıyordu vallla 🥰🥰🥰
minikmucizemm__ EsoMom_ bende 34 haftaligim alttan üstten yandan her yerden hissediyorum benimde canımı yakıyor maalesef
EsoMom_ minikmucizemm__ ay benimde ama en çok asagıdaaaa hissediyorum kasıgımın sağ tarafa vurunca çok açıyor
nurssmom EsoMom_ mecbur çalışmasa kendiside aç kalır 😂 böyle yapmasalar biz ah bizim için çalışıyorsun falan dicez ama hep söyledikleri için bizim söylememize gerek kalmıyor😂
nurssmom EsoMom_ ahahahahhahah benimkide yeni yeni huylar edindi hiç kilo almayan adam kilo almaya başladı. Yemek yiyor yemekten sonra tatlı aşeriyor ve o kadar iştahlı yiyor ki bugün görümcem diyor sanırsın o hamile 😂😂😂
nurssmom EsoMom_ ya o kadar kötü ki sanki biri avucuna bir sürü iğne almış rahim ağzımı sıkıyor onlar batıyor gibi o an canım o kadar acıyor ki çığlık atıcak gibi oluyorum