meryys Kızlar selamlar, tiroit ilacı kullanıyorum 50mg lik 9 haftalık hamileyim. Sabah 5 gibi içip uyuyorum normalde yarın sabah kan vereceğim tiroit için ilacı içmeden mi vereceğim yoksa içcem mi doktora sormayı unuttum siz nasıl yapıyorsunuz
daisymom_99 meryys Çok geçmiş olsun,ben de kullanıyorum şuan 8 haftalığız geçen gittim kontrole düşmüş çok şükür Doktorum bana kontrole geleceğin zaman içme ilacını demişti canım bence içmeden git çnki değerleri etkiler doğru sonuç vermez
gsylr06 meryys bende içmeden gidiyorum. Hatta ilacım doktor randevusundan bir kaç gün önceden bitmişti doktora söyledim sorun olmaz demişti en son gittiğimde
gsylr06 meryys bende içmeden gidiyorum. Hatta ilacım doktor randevusundan bir kaç gün önceden bitmişti doktora söyledim sorun olmaz demişti en son gittiğimde
meryys daisymom_99 mavikelebek54 gsylr06 Cook teşekkür ederim kızlar ac gel demişti ama ilacı hiç sormak benimde aklıma gelmedi bende öyle yapayım tekrar teşekkür ederim 🥰🥰
sngl2404 meryys Evet canım ilacı içmeden git. Daha yeni verdim doktorda sormuştu zaten içmedin dimi diye
aysuemre meryys benimde tirod cikti doktor ilacı verdi ilk 3 gün yarım kullan dedi sonraki günler bütün olarak alicam 2 hafta sonra tekrar gidicem bana o zamana kadar kullan demisti
meryys aysuemre Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim gebeligim sonlandı bakamadık cuma tioite o yüzden