myangelson visnelicheescake ben yağ falan kullandım ama catladim genetik olduğu için çok kasmadim 😂😂😂 çünkü çevremde dünyanın parasını kremlere verip aşırı çatlayan veya hiç kullanmayıp çatlamayan olduğu için fazla önemsemedim 😄
visnelicheescake myangelson Yok be hiç öyle dünya para verdiğimi hatırlamıyorum kızımda da öyle doktor bir tane vermişti onu kullanmıştım bende olduğu kadar artık. 🤣
visnelicheescake minnakbayan Evet bende de o var bir kere uyanınca sağa sola döne döne anca bir uykuya geçiyorum ben bugün 16 oldum nefesimi bile etkilemeye başladı
visnelicheescake Hizliveofkeli İkinci gebelik olduğu için aşkım birde herkesin bünyesi bir olmuyor maalesef ben kızımda catlamadim hiç bakalım bunda da doktorun verdiklerini kullanıyorum nasip🤣
visnelicheescake ppmerlina Evet kilonun da catlaklarda etkisi oluyor tabiki de benim kızımda olmadı hiç umarım bunda da olmaz Can sağlığı tabiki de öncelik evet şu uyku sorunu yani böyle gece binde bir oluyor ama can sıkıcı oluyor benim için 😂
visnelicheescake minnakbayan Haftaya cuma günü randevum var canım cumartesi günü öğreneceğim inşallah 🥰
visnelicheescake bartulies Yok kız kaşınmıyor böyle benim kızımda da hani karnım gerginleşmeye yavaş yavaş başlar iyice olmuştu Bu iyi hatırlıyorum böyle bir acı oluyor ama aşırı bir acı değil anladın ne demek istediğimi bence 😅😅
bartulies visnelicheescake benim 9. Ayımda karnımın altı deli gibi kaşınıyordu sinek ısırığı falan demiştim doğurunca bi baktımki çatlamış bende öyle olmamıştı göbek altı sağ ve sol taraf kaşınıp çatlamıştı krem yağ falanda kullanmamıştım hiç
visnelicheescake bartulies bende kızımda arada sırada kullanıyordum 😅 çatlak olmamıştı bakalım bunda ne olacak
Mihrasina_ visnelicheescake ay bende 16. Haftadayım öncesindede hafif göbeğim olduğu için çyle aşırı çıkmadı henüz arada gerginlik hissediyorum