Celestial kirmizibasliklikiz98- teşekkür ediyorummm allah size de gönlünüzden geçeni en kısa zamanda nasip etsin inşallah
pablola kirmizibasliklikiz98- testte pozitif gördüm 3 4 gün sonra kahverengi lekelenmelerim oldu çok az kanamam
pablola kirmizibasliklikiz98- benim biraz karışıktı hiç beklenmedik olduğu için ben kendimi grip zannediyordum halsizliğim vs o yüzden 1 buçuk ay sonra yaptım
busrax_ kirmizibasliklikiz98- eğer yerleşme kanaması olduğuna eminseniz testte pozitif çıkar. çünkü yerleştiği için beta salgılanmaya başlıyor
kirmizibasliklikiz98- busrax_ öyle olduğunu düşünüyorum ilk defa yaşadım böyle bir durum ama hemen çıkmıyormuş testte ondan adet gününü bekliyorum 🌸
kirmizibasliklikiz98- benbana ayın 13’ünde ve 14’ünde gece pembe damlalar şeklinde geldi peçeteye. Günde 1 kere oldu, 2 gün olarak
benbana kirmizibasliklikiz98- Cicek_ anladım canım benim son açtığım konuya bakıp yorum yapabilir misiniz ondan sordum
elif1453658_ kirmizibasliklikiz98- 5 gün kalmıştı zaten beta hcg değerim de o yüzden baya düşük çıktı ama çok şükür ki şuan her şey yolunda