Lexias Uykuda sürekli bacaklarıma kramp giriyor ağrı ile uyanıyorum 2-3 dk sürüyor sonrasında da ağrısı kalıyor zor yürüyorum 🥹🥹🥹 magnezyumda kullanmaya başladım ne zaman geçer ya
Dadas Lexias ben magnezyum kullandıkça geçmişti. Bırakınca arada ne zaman kramp gireceği de belli olmuyor yakalaniyordum yine ,🤦♀️
Zelis_ozdrgn Lexias 29 haftalığım 15 haftadan beridir bacağımın alt arka kısmına bii giriyo uyanıp ağlıyorum resmen🥲
teacherlife Lexias benim gece yatarken sağa sola dönerken alt bacağıma vuruyor kas kastı yumurta gibi şişiyor çok kötü bir his cidden sabahına ağrısı oluyo magnezyumu 2 ye çıkardım yine oluyor ama eskisi gibi değil ve tam geçmiyor ne yazık ki🤷🏻♀️
yasmintkrc Lexias ayağımı yatarken uzatmaya korkuyorum birden bir kramp giriyor bacağa yerimde duramıyorum resmen.. diyorum bunda böyle zor duruyosam geçene kadar doğum daha beterdir doğumda napcam diyee
Zbyd3 Lexias bende de var arada yatınca oluyor geceleri tuvalete kalkıyorum birden sağ bacagım baldırımda Kasım sıkışıyor 18 haftadayım bu arada 1 aydır var .magnezyumda kullanıyorum ama bilemedim normal heralde herkeste farklı olabilir
Seloloo Lexias ayy uykudan ağrıyla uyanıyordum magnezyuma başladım 16 gün sonra anca geçti maalesef. Hapı yarıladım ne zaman işe yarayacak diye ağlıyordum en son 😅
Seloloo Lexias günde 2 içmeyi sorabilirsin doktoruna, benim sorun çözüldükten sonra 2 içilebildiğini öğrendim 😅