babymom2026 Lekelenme dediğim kahverengi noktacıklar çil gibi çok değil ama yanak ve burun çevremde var lekelenme olursa kız diye okudum yaşayan var mı veya cinsiyetle bağdaştırılır mı ☺️ Bu arada 15+0 ım salı günü öğreneceğim cinsiyeti 😍
Moz babymom2026 bence kız seninki, erkekte anneler güzelleşirken kız da ise anne güzelliğini kıza verirmiş
babymom2026 LadyX teşekkür ederim genelde evden çıkmıyorum fazla ama doktoruma sorup kullanırım teşekkür ederim ☺️😍
gulistan_akkocc LadyX hayırlı akşamlar canım bende 09+3 daha ama gözümün yanlarında lekelenme oldu bende böyle minik çil gibi oldu sizce geçer mi ve Allah nasip ederse sağlıklı sıhhatli biz kız çok istiyoruz bir cinsiyet belirtilerimi 😇💐
LadyX babymom2026 bu arada benim cildim güzelleşmişti kızım oldu 🥰 cinsiyet ile pek alakası olduğunu sanmıyorum ama
babymom2026 LadyX kimisi lekelendi kızım oldu diyor kimisi güzelleşti kizim oldu diyor herkes farklı 😍 umarim benimde kizim olur
LadyX babymom2026 evet evet bence tamamen kişisel bir durum. Hormonlara bünyemizin nasıl tepki verdiği ile alakalı 🤗
babymom2026 DuruDefne_mommy Çirkinleşmedim sadece leke oldu az onun dışında bir problem yok güzelleştin diyenler de oldu ☺️
sevilayalp babymom2026 limon sürün rengini açıyor lekelerin ama güneşe çıkmamaya özen gösterin ev içerisinde bile olsanız güneş kremini ihmal etmeyin
anonim51 babymom2026 benimde burnumun üstünde ve dudağımin üstünde var cinsiyetimiz kız bizimkiler hep derler kız yüzünü sislendirir diye gerçekten kızmış