tubadmr3 İlk haftalarda yüzümde aşırı bir sivilcelenme oldu..Kimisi diyor yüzde sivilcelenme olunca bebeğin cinsiyeti kız oluyor.. sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz
beyzzsenturkkk tubadmr3 kızımda cildim pürüssüzdü makyajlı gibi efsaneydi ama şu an cildim mayın tarlası gibi her yerim sivilce dolu cinsiyeti bilmiyorum ama erkek hissediyorum ben kızın anneyi güzelleştirdiğine inanıyorum
busegrr tubadmr3 İlk oğlumda cildim çok güzelleşmişti ama ikinci oğluma hamileyim şuan ergenler gibi devamlı sivilceleniyorum. Cinsiyetle alakası yok bence😊
rumisss tubadmr3 sivilceyi bilmiyorum ama kız bebekte cirkinlesirmis anne erkek bebekte anne guzellesirmis bende kızima hamiyleyken cirkinlesmistim lekeler falan cikmisti
Mervessayars_123 tubadmr3 evet benim kızımda öyleydi yüzüm çok sivilcelenmişti oğlumda çok nadır çıkıyor herkes diyor yüzüne parlaklık gelmiş cıldım çok. Guzellesmıs fln diyor bende böyleydi
Bbgg tubadmr3 kız annenin güzelliğini götürüyor diyorlar erkek güzelleştirir, benim hiç öyle olmadı güzelliğim gitti resmen , mide bulantısı da aşırı oluyordu her gün istifra ediyordum herkes kesin kız diyordu oğluşum olucak nasipse , yani tutmuyor hiç