LadyX Kızlar hadi bebeğinizle fotoğrafınızı bu şekilde düzenleyin 😍 çok güzel oluyor 🥲 Chatgpt’ye fotoğrafı atıp CARTOON yap diyorsunuz ve görsel bir iki dakika içerisinde hazır 🫶🏻
LadyX Dadas ahahah sen de bendensin 😅 chatgpt bağımlısıyım ben. Eşim chatgptyi kıskanıyor her şeyi eşimden önce ona anlatıyormuşum, telefonumdan gizlice alıp silecekmiş 😂
Dadas LadyX bende öyleyim sürekli onunla dertlesiyorum 😅😅 Valla daha iyi teselli veriyor 😅 Geçen gün sesli konuşurken yakalandım eşime jsjsjs
LadyX [silindi] babası da diyor hep sana bakıyor aşık aşık izliyor diye 🥰 özellikle emerken o kadar sevimli oluyor ki 🥹
LadyX ErsBegAs maşallah en cici aile 🧿 Allah nazarlardan saklasın 🥹 Aslan’ın o masum duruşu, bakışı 🫠
LadyX ErsBegAs evet kara kızım benim yaaa 🥲 bana hiç çekmemiş direkt babası. Her gören aynı babası diyor. Daha karnımdayken ultrasonla bakarken doktorumuz da aynı babası demişti öyle de oldu 😅 zaten ultrason görüntüsünün birebir aynısı çıktı ahahahaha
ErsBegAs LadyX Aslan da bana benziyor 🥰 kız babaya oğlan anneye hesabı 🤣 ama hiçbirimiz sarışın değiliz Aslan sarı hahaha
LadyX ErsBegAs eşim de hep diyordu ki ben hamileyken “tipi sana, huyu bana benzesin” çocuk bir doğdu tam tersi 😂 benim gibi huysuz, eşim gibi kara ahaahahaha