zuzubayram mommymon bende düşük yapmıştım o ağrıyı hiç unutmuyorum ama özelde parça var dedi kürtaj dedi 2 devlete ayrı ayrı gittim bir şey yok dedi şükür . Sonrasında hamile kaldım zaten oğlum oldu şükür elhamdulillah. Yani bir kaç doktora git derim
mommymon zuzubayram zaten 3 4 farklı doktora gittim temizlenme sürecini doğal akışına bırakacağım özel sanki parça kalmış diyip tekrar kürtaj edecek gibi geliyor para icin.. önce devletlerdeki doktorlara görünüp en son özele gitmeyi düşünüyordum
Maya07 mommymon bende evde yaptım boş gebelikti. Kürtaj olsan daha iyi ama yok diyorsan evin içinde yürü çömel sıcak su tut belinden aşağı biraz ağrılı geçiyor ama içinde kan pıhtısı kalmıştı benim tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım bilgin olsun bence direkt kürtaj ol
masal1612 @Esraa00 merhaba bende aynısını yaşadım kendi düştü kan pıhtılaşması olunca nasıl oluyormus bilgi alabilirmiyim sizden
Esraa00 masal1612 bende ilk düşükte varmış bilmiyordum Düşük yaptım parça kalmış içinde Oda pıhtı halinde 4 tane falan neredeyse bebek kafası kadar Ve o zaman bana suni sancı vermişlerdi çok çektim Allah kimseye yaşatmasın Eğer düşük ettiyseniz mutlaka doktorun önerdiği ilacı kullanın ve kontrole sonrasında gidin
melaly Benim kalbi durmuştu bebeğin 12 haftalıkken. Bir kereliğine kan geldi . Pıhtı değildi. Ne öncesinde ne sonrasında hiç ağrı olmadan kürtaj oldum. Ama sizinki boşmuş, haftanızda erken bence kendi kendine düşer.
meryys mommymon Ben ikizlere kürtaj oldum bugün metiler banada verdi doktorumuz ama bizim biraz zorlu oldu kürtaj ondan 3 gün kullanacağım
Maya07 mommymon değil canım allah korusun kan kaybından kötü şeyler olur niye doktora gitmiyorsun uyutup yapan bir hastaneye gitsene ben devlette oldum acilden giriş yaptım ona rağmen uyutup yaptılar
mommymon Maya07 ameliyathanesi aktif değil yapmadılar , bir doktor da o kadar kısa ıslem icin gerek yok uyutmaya dedi bende haliyle olmadm korktum
brco mommymon eğer rahmin içinde küçük bir parça kalsa bile çok riskli diye duymuştum normal doğum yaptım (ölü) onda bile sonrasında kürtaj yaptılar parça kalma riskine karşı 2 defa kürtaj oldum bayıltmalı o kadar kötü bir şeyi yok hiç bir şey hissetmiyorsun
Maya07 mommymon hmm allah allah çok ilginç bende devlet hastanesinde oldum halbuki başka seçenek yok mu devlet olarak
elifsenadvrlmz mommymon bende 8 haftalıktı düşük yaptım 1 hafta kanamam oldu sonra kan verdim 3 defa kan değerlerim düşmeye başladı ilaç falan kullanmadım ben
mommymon Maya07 özele de gittim o ilaç önerdi bitmezse yapariz kürtaj dedi açıkçası doktorlardan da bezdim evde kendi kendime iyilesmeye çalışacağım aksi bir durum olursa kanama bitmezse vs öyle giderim