menemse PapatiA aslında benim tam tersi oldu. Oğlumda çok mide bulantım, mide yanmalarım oldu. Tsh yüksekliği vardı ilaç kullanıyordum. Bacaklarıma sürekli kramp giriyordu. Çok hareketliydi çok zor bir hamilelik geçirmiştim. Bu sefer kız bebeğe hamileyim. 27 haftalık olduk. Hiç bulantım olmadı. Sadece acı yediğim zaman midemde yanma oldu. Çok rahat bir hamilelik geçiriyorum sadece sırt ağrım oluyor onun içinde magnezyum kullanıyorum. 😊
aysct 13+4 üm cinsiyeti öğrenemedim ama çok rahat geçiyor, hiç bulantım vs. Olmadı. Birde doktor çok hareketli dedi, erkek hissediyorum bakalım nasip
Hilalarzu PapatiA ayyy kesinlikle doğru değil 😂 doktorlardan da bü düşünceyi savunan çok var ama 10. Haftamda artık fazla kusmaktan mide kanaması geçirdim ilaçlar faydasızdı artık. 22.haftama kadar da bol bol istifar ettim çok afedersin. Ama gel gör ki bebeğim erkek😂
Edrts 35 haftalık hamileyim ilk öğrendiğimden beri mide bulantılarım var hala ilaç kullanıyorum gün içinde kusmam yok ama sabahları hala kusuyorum :( bebişimiz erkek bunlar tamammen hurafe 😩
PapatiA Edrts babymom2026 ben hamıleydım eltım hamıleydı o sureklı kusar bende onla dalga geçerdim kızı oldu oglum oldu bu sefer bundada aynı olunca tabi böyle olması uyu fakat belırtı aynı cınsıyet aynı dedım
Nida97 PapatiA ilk gebeliğim kızdı hiç bilmedim hamile olduğumu mis gibi geçti ama şuan o durumun tam tersi cinsiyet belli değil ama henüz
ezgi3452 PapatiA Benim ki erkek bebek ve mide bulantısı ilacımı içmeyi unuttuğum gün hayatım zindan oluyor resmen😂 15+5 hala bitmedi
PapatiA ezgi3452 bunları duydukça şaşıyorum pekı günlük hayatta nasıldınız hemen kokuyo felan hassasmıydınız
EsoMom_ PapatiA erkek bebek ve bulantılar kaşık ağrıları geceleri uykusuzluk bel sırt agrılarııı kül kedisinden farkım yokkkk 😀😀😀😀 33+6 💙
PapatiA EsoMom_ kyaas çoğunluk böyle demiş arkadaşlar bende bi bozukluk üretim hatası felan mı var 😀😀
kyaas PapatiA ben kızıma hamileyken bulantım yoktu rahat geçti hamileliğim şuan 17haftalık erkek bebek bekliyorum ilk haftalardan veri bulantı kusmam oldu Buda tam aksine zor geçiyor
EsoMom_ PapatiA hahaha bem ikinci gebeliğim bu ilki de erkekti prenses gibiydim ama bunda yerlerde sürünüyorum resmen 😀😀😀😀😀
cisemkarali PapatiA Benim ilk gebeligimde kızıma hamileydim. Prenses gibi gecirmisim diyorum şimdi oğluma hamileyim ilk üç ay bulantı halsizlik ile geçti ama şimdi iyiyim ☺️
PapatiA cisemkarali Zeynepefem anladmmmm yanlış teori 😀 pekı ya bnm bunda sonra bulantım başlama ıhtımalı var mı sızce
Zeynepefem PapatiA oğlumda ilk 4 ay sürekli istifra etmiştim yemek yiyemiyordum zayiflamistim simdi kızıma hamileyim hic kusmam olmadi bulantim cok az oldu ve ilk 3 ay kilo aldım yani bende tam tersi oldu
didi33 PapatiA Ablamın hem kızı hem oğlu var ikisinde de mide bulantısı olmadı. Benimde oğlumda olmadı. Bu hamileliğimde de mide bulantım yok henüz çok küçük cinsiyet belli değil. 2 kuzenimde hamileliğinde mide bulantısı kusma şikayetini fazlasıyla yaşadı ve ikisinin de oğlu var 🥹 Yani bence pek mide bulantısı cinsiyetle alakalı değil ☺️
PapatiA didi33 tam aradığım toplu cevap olmuş teşekkürler canımmm sağlıklı olsunlarda aklıma takılmıştı