[silindi] Mrdilan_ oğlumda 2 hafta bekledim ıslak kalma enfeksiyon oluşma gibi riskleri ben göze alamadım ikincide de zaten kışın doğacak yine yıkamam düşene kadar, doktorum ne derse o benim için 🧡
Mrdilan_ [silindi] bi de yeni doğmuş bebis insan korkuyor bişey mi olur diye benim de ilk gebeliğim çok tedirginim o konuda destek alabileceğim kimse de yok
ipekmom_ Zhrcyl Instagramda meryem bebek tasarım sayfasından yaptırdım canım tavsiye ederim memnun kaldım ☺️
Papatyam_8 Mrdilan_ yani ablamların bebişlerini annem hastaneden eve gidince yıkamıştı göbek bağıda öyle çok uzun sürmedi düşmesi tabiki doktoruna sorarsın ona göre hareket edersin
Mrdilan_ Papatyam_8 ben göze alamıycam galiba düşüncesi bile korkutuyor beni el kadar bebis Annem falan olsa yaptırabilirdim belki onlar deneyimli sonuçta ne kadar olsa
Merve_3300 Papatyam_8 ilk bebekden o kdr çok eşya kaldıki ona isimli yaptirmamiştom saçma gelmişti.simdi yaptiricam ama cinsiyet belli değil
[silindi] Mrdilan_ evet bir de verniks sıvısı ne kadar kalırsa bebeğin üstünde bağışıklığa etkisi var aceleye gerek yok bol bol yıkancaüı günler gelcek 🧡
Papatyam_8 Mrdilan_ haklısın bende tek olsam cesaret edemem ama annem ilk banyosunu filan yaptırır ben cesaret edemem gibi geliyor sende eşinle yavaş yavaş alışırsın inşallah
Nuriay Mrdilan_ ben göbeti düşünce yıkadım korkmayın düşüncede uzerini doktorun söylediyi bi ilaç vardı sıvı göbeğin kuruması için onu vurup üzerini kapatıyordum zaten bebek doktru size bilgi verecektir
Meral_63 Papatyam_8 bende senim gibi düşündüm isimli takım yapacaktım 3 bin tl dedi o kadar bütçem yoktu Bende bunu aldım bide kendime de beyaz kalpli takım aldım aynı oluruz kızımla Bide kış bebeği betaniye kundak falan elibise görünecek hali kalamaycak isimli yaparsam
Papatyam_8 Meral_63 ay bende kalpli almıştım küçük küçük kalplilerden çok tatlıı güzel güzel giyersiniz anne kız 🥰🫶🏻