Burcussuss ben cumartesi günü akşam gittim hastaneye saat 21.00 gibi yatış oldu pazartesi 04.50’de de doğumum gerçekleşti. normal doğumdan 24 saat geçtikten sonra bir sorun yoksa hastaneden çıkabiliyorsunuz, sezaryen doğumda ise 48 saat dolduktan sonra. hastane çantasında terlik, 2 takım pijama(3 tane alsan daha iyi gelip kan falan alıyorlar devamlı bulaşıyor) ben pijamaları biri uzun kollu biri kısa kollu almıştım ama hepsini kısa kol almak daha iyi olurdu çünkü saatte bir gelip tansiyon ölçüyorlar kolunu açmak her seferinde zor oluyodu, bebeğin kıyafetleri, emzirme yastığı aldım baya kolaylık oluyor,göğüs ucu kremi baya kullandım yara oldu çünkü, bence mama da götürün anne sütü yetersiz kalabiliyo çünkü az az verirsiniz mama, onun dışında iç çamaşırlar, depend bir paket almıştım 9luk iki paket alsam daha iyi olabilirdi çünkü sık değiştiriliyor, sancı odalarında duş var sancı esnasında sıcak suya girmek iyi oluyor havlu almıştım onun dışında estra aldıklarım hiç lazım olmadı. baba konusu da şöyle bebek doğduktan,odaya geçtikten sonra babaya 15 dakika fırsat veriliyor onun dışında da saat 13.0 ve 19.00 ziyaretçi saatleri oluyor onlar da 1 saat