lavin2121 Olacakolcak26 pik canım benimde pik olmadan birgün önce değerlendirmiştim sonraki gün olmadı ondan sonraki gün olmuştu şuan 33 haftalık hamileyim nasipte varsa olur🌸
babymom2026 Olacakolcak26 Evet pik olmuş bu. Zaten sperm 72 saat canlı kaldığı için buda 3 gün yapıyor yarın yapsan geç kalmış olmuyorsun bence insallah tutar ☺️ Hatta dün yaptığındakiler bile canlı kalmış oluyor ☺️
Olacakolcak26 Cimcime30 dün gece yaptık bugün sabah nöbete gitti yarın sabah erken gelecek o zaman olsa da kaçmamış olur yani demi
Olacakolcak26 lavin2121 sağlıkla kavuş inşallah yavruna yani şansım var demi dün değerlendik bugün yok malesef sabah erken gelecek o zaman hep spermler canlı oluyormuş degelrnriim bu arada 4 ay önce düşük yaptım inşallah tekrar hamile kalırım
lavin2121 Olacakolcak26 teşekkür ederim benim pik misafirim vardı yani o günü değerlendirememiştim ondan önceki ve sonraki olmuştu Seninde inşallah olur 🌷
Olacakolcak26 Cimcime30 inşallah canlıdır keratlar 😂😂😂eşimde bi sıkıntı yok çok şükür evde olsa bugünü de değerlendirirdik de nasip kısmet artık belki dünki tutar belki yarın ki
Olacakolcak26 Bide kızlar son soru diyelim bu silik olmadı yarın ne demek oluyor o zaman ne yapmam lazım ilk kez kullanıyorum da