Eyllullu Elif-Salih hareketlerini mi hissediyorsun orda, benimki de hıçkırık tutunca bel kemiğimde hissediyorum
Sekerparem999 Eyllullu 33 de indi 38+4 de sezaryenle doğum yaptım nefes darlığım gitti bi anda dışarıdan baya belli oluyordu
Bnenebiy53 Eyllullu benimde düşük çıkıyor hep kan ilacı günde bir vermişti doktor yeterli olmadığı için galiba 2 ye çıkardı hala düşük ama bi sıkıntı yaşamıyorum kandan dolayı rahatsızlık vermiyor
Eyllullu Bnenebiy53 yok yok bebiş kan değil, hamileliğin sonlarına doğru bebek kanala iniyor buna bağlı olarak da karın aşağı düşüyor onu soruyordumm, sen kaç haftalıksın
Sekerparem999 Eyllullu yok zorunlu değildi ben kendim tercih ettim son 1 ay ölümdü zaten benim için yürüyemiyordum yatıp kalkamıyor oturamıyordum ben tercih etmesem de normal doğurtmazlardı muhtemelen 4075 gram doğdu bebeğim
Eyllullu kubrakisa ayy senin baya yaklaştı o zaman sağlıkla al kucağına, benim de 36 biraz indi bakalim ne zaman gelecekk
zuleyhaserdar Eyllullu 30 haftada doğum pozisyonuna geçti bir anda karnımın bir anda küçüldü korktum acile gitdim doğum pozisyonuna dönmüş ondan dedi
Nayan 38 haftalık oldum 2 gündür bi enerjiğim dün fark ettim karnımla göğüsüm arasına resmen 4 parmak kadar boşluk var bendede bi enerji sanki hafifledim 😅 normalde ağırlaşmam gerekmiyor mu bende bi enerji allahtan hayırlısı bende bu konuya bakıyordum
Eyllullu Nayan eveeet baya indi demek ki seninki dee, ben de yaldır yaldır cikamadigim merdiven cikabiliyorum ama görüntü olarak çok az düşüklük😂