Takipli oldugum kadın doğum doktoru başka bir ilde ve özele gidiyorum bugün devlet hastanesine gittim enfeksiyon sebebiyle verilen ilaç perinatoloji onayı gerektiriyormuş bunu hem başka doktor söyledi hem de bugün gittiğim doktor yeşil alan açıldı mı ilaç takibi için diye sordu randevu aldım dedim.Perinatolojideki oraya gittiğim için bir afralar tafralar el işaretleri yüz surat ekşitmeleri yaptı bu ilaç zararlı değil zaten internette de yazıyor bunun için mi geldin dedi.Ben de internette her şey yazıyor zaten dedim sonra zaten aynı gün bebeğe bakıldığı için bakmaz diye düşündüm karnımı açacak miyim dedim e hani gebesin ya dedi.Cevap vermedim neyse sonra 10 dk baktı üstüne yanındaki asistana öğretme amaçlı tekrar 5 dkyı geçkin baktırdı baktım daha öğretmeye devam edecek kalkmak istedim daha bana laf sokmaya çalışıyor zaten muayene içerisindesin diye sonra hemen bitirdi ben kalktım ve böyle bir üslup davranış yok yani kötü bir deneyim oldu birdahaki gidişimde şikayet edicem.Bugün enfeksiyon bölümü için gitmiştim asıl o doktor yönlendirmişti ordan memnun kaldım tekrar enfeksiyonuna gidicem sonuç için ama yine kadin doğuma perinatolojiye falan yönlendirilirsem doktor olarak tavsiye verebilir misiniz?