Mihrasina_ Kızlar 16+1 deyim çok sabırsızım sizce ne zaman hissederim siz ne zaman hissettinizi ilk bebek kız gibi şuanlık dedi doktorum
ygmrzmra13 Ballkusum_33 ya şuan bende 11 haftalığım ikinci gebeliğim ama karnımda ilk gebeliğimde hissettiğim zaman gibi hareketler hissedıyorum bilmiyorum anlamadım 🌸
Noyimommy Ben 16. Haftada hissetmiştim ilk gebeliğim hemşireyim ve nöbette sabaha karşı 5 gibi bi kıpırtı oldu kalp atışı gibiydi ama daha düzensiz ve hareketliydi
Ballkusum_33 ygmrzmra13 çok erken sanki ama ikinci gebelik daha erken hissedilir diyorlar bilmiyorum bende şuan bişey yok çok minik zaten mümkün değil gibi 🤭
ozzz06 ygmrzmra13 aynı şey bana da oluyor ama hareketleri mi emin olamıyorum . 3. Gebeliğim ilkini 20. Haftada ikincisini 14-15 gibi hissetmiştim bu da 11. Hafta olacak hemen hemen bişeyler var ama bebiş mi anlayamadım
Rose_07 Mihrasina_ İlk gebeligimde 16 da hissetmiştim. İkinci 14 haftalık sabırsızlıkla bekliyorum birşeyler oluyor ama tam emin değilim bekliyorum 😇
peroksizom Mihrasina_ ben de heyecanlıyım valla ama diyorum ki kesin ben hemen hissedemem O yüzden sabırlı olmaya çalışıyorum bend 15. Haftadayım
aprilbaby Mihrasina_ 12 haftadan beri hissediyorum 14. Şuan karnın alt tarafında sadece his olarak 😍 görünen bir şey yok ama his olarak anlıyorum 2. bebişim olacak inşallah
Mihrasina_ aprilbaby aslında bende zayıfım sadece biraz göbeğim var 56 kiloyum ama göbekten geç hissederim galiba 😂
aprilbaby Mihrasina_ şimdi daha göbek hizasında değiller aslında biraz daha aşağıda çünkü bende zayıfım ama göbek çıkmaya başladı 🤣