bernsuna Evet ben değiştirdim. Lala hanıma geçiş yaptım. Alptekin beye soru sorduğumda evet cvp veriyordu ama bana çok evhamlısın çok heyecanlısın sen benim dediğimi yap. Tok tok konuşuyordu. Ve şu gün gel bugün gel diye yönlendirme yapmadığı için ben ne zaman gitmek istersem o gün gidiyordum. Cinsiyet konusunda da ben doğum paketi almadan önce cinsiyeti şehir hastanesine öğrenmiştim. Bilerek gittim 20. Haftalarımda doğum paketi aldım ben. Alptekin beye 2-3 kere gittim. Sonrasında lala hanıma geçiş yaptım. Lala hanım numarasnı verdi ilk muayenede bir şey olursa aklına takılan eden yaz dedi. Kan ver sonuçlarına bakalım 1 hafta sonra gel. 2 hafta sonra şuna gel vs. Yönlendirmesi güzel bir şey. En azından ne zaman gideceğim geleceğim belli. Gerçi ben 30 lu haftalarımdayım. Artık her hafta gitmem gerekiyormuş. Nst ye bağlanıyorum. Ama kısacası lala hanımdan daha memnun kaldım. Tabi kişiden kişiye görede değişir tercih meselesi. İnşallah siz memnun kalırsınız. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim ☺️