Gmzexx Kızlar 1 hafta sonra planlı sezeryan ile doğumum olacak ikinci gebeliğim Rabbim bir erkek bir de kız evlat nasip etti bana çok şükür 🙏🏻 Oğlum ile kızımın arası 9 yaş ben kendim isteyerek bu kadar ara verdim çünkü oğlumu büyütürken ikinci çocuğum olsaydı hep ona yetemeyecekmişim gibi gelirdi dersleri ile ilgilenemez diye düşünüp de bu kadar ara verdim şimdi doğuma az kalınca bir tarafım çok heyecanlı bir tarafım çok buruk acaba yapa bilecekmiyim yete bilecekmiyim diye düşünüyorum oğlumu ihmal etmekten çok korkuyorum oğluma bakınca ağlamam geliyor sanki oğluma karşı sevgimin azalmasından korkuyorum hatta ameliyathaneye giderken ya bir şey olursa oğlum ne yapar kime emanet ederm diye düşünüyorum benim hastanede olacağım saat oğlum okulda olacak bilmiyorum çok değişik duygular içindeyim kızlar ne yapacam bunun üstesinden nasıl gelecem biraz uzun oldu kusura bakmayın
bebeklerim__ Gmzexx kuzum tüm anneler bunu yaşıyoruz ben burada bunu anladım. Kendini aileni Allaha emanet et sag salim kavuşursun birsey olmaz Allahın izniyle
Nihan87 Benim de çocuklarımın arası 9 yaş olacak, doğuma bir ay kaldı, oğluma bakıp bakıp ağlamak tutuyor, iyiyi düşünelim iyi olsun. Tek çocukluğun tadını sonuna kadar çıkardılar bunca sene içimiz rahat olabilir bence :)